Per Nando

10/05/2023

Última hora!!!🔴 L’embossament d’aire fred o Dana deixarà un divendres marcat per les tempestes intenses 🧊☔️🔴💥⛈️📢📢

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Benvinguts de nou, comencen a intentar elaborar un mapa de símbols que ens puga indicar que passarà el pròxim divendres i com avançaran les tempestes al nostre territori, cosa difícil perquè cada model porta un camí i els únics que manen a partir d’ara seran els models mesoescalars. Bé de totes maneres abans de penjar el mapa ens tornem a fixar en el cel i tenim alguna tempesta per Catalunya molt local. Demà comença la inestabilitat i de cara la vesprada creixeran tempestes molt localitzades, però que ja poden ser localment fortes, però la inestabilitat acusada l’esperem per a divendres.

PREVISIÓ PLUGES I TEMPESTES MODEL AMERICÀ PER A DIVENDRES

PREVISIÓ PLUGES MODEL EUROPEU PER A DIVENDRES

PREVISIÓ PLUGES MODEL AROME FINS DIVENDRES A MIGDIA( FINS ON APLEGA )

PRIMERS AVISOS AEMET DIVENDRES

Com veieu la situació no és fàcil de definir per on acabaran formant-se de manera clara eixes tempestes, tindrem un embossament d’aire fred que portarà molta inestabilitat en altura afavorint que sobretot a partir de migdia tinga’m creixement de núvols molt potents de tempesta que podran deixar ruixats molt intensos i ja vorem si pedra. AEMET activa avís groc per estes tempestes i amb alta probabilitat de forts vents i inclús pedra.

MAPA SIMBOLS DIVENDRES

Des de Meteopoble,Nando ens arrisquem a penjar un mapa de símbols per a divendres encara que no és fàcil i, per tant, potser el dia de demà rep alguna modificació. En els models actuals apostem per un divendres on les tempestes seran les protagonistes des de bon matí a Catalunya i al nostre territori començarem la jornada amb ruixats inconnexos. De cara el migdia començarà l’autèntica festa amb creixement de ruixat i tempestes per tot arreu que podran ser moderats o localment forts. Atenció a la vesprada a les zones de la Diània (sud de València I nord d’Alacant) Perquè inclús aquestes tempestes poden ser molt intenses.

Previsió pluges model Americà

Per el tant caldrà seguir-ho minut a minut o com he dit aquest matí, demà tindrem una visualització més clara d’aquestes tempestes que podran ser molt intenses en algunes localitats i que de segur demà AEMET començarà a emetre els seus avisos corresponents amb les diferents actualitzacions. Seguimeeeeeeent i fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando