meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

9/05/2023

!!!Actualitzaci贸 Dana!!! El divendres podem tindre tempestes fortes o molt fortes i generals馃敶馃敐馃摙鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimarts 9 de maig i sembla que per fi ens plour脿 el pr貌xim divendres de manera prou general, si la situaci贸 no canvia massa, les tempestes serien les aut猫ntiques protagonistes el proper divendres a la Fa莽ana Mediterr脿nia. Per貌 de moment ens fixem en el sat猫l路lit on ara mateixa trobem l’aspecte del cel lliure de n煤vols o com a molt algun n煤vol alt que no porta cap precipitaci贸 ni al territori Valenci脿, Catalunya o les Illes Balears.

HUI TEMPESTES LOCALITZADES鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

Atenci贸 hui a l’interior de la prov铆ncia de Castell贸 on les tempestes podran fer acte de pres猫ncia durant la vesprada i incl煤s podran ser moderades, al nord del territori Catal脿 tamb茅 afectaran i on podran ser incl煤s localment fortes en la prov铆ncia de Girona. Atenci贸 al vent a comarques de l’interior de Castell贸 i Tarragona on aquesta nit podr脿 bufar fort de mestral i AEMET activa av铆s groc per aquesta situaci贸.

M脌XIMES HUI I DEM脌

MAXIMES HUI AROME

M脌XIMES DEM脌

Atenci贸 hui perqu猫 far脿 molta calor sobretot a les comarques de la Di脿nia i interior de la prov铆ncia de Val猫ncia on podrem aplegar fins als 35鈥癈, aix貌 junt amb el vent de ponent far脿 que tinga’m un dia cr铆tic per als incendis forestals, precauci贸 i per favor no hi ha que encendre foc en zones properes a la muntanya. Dem脿 les temperatures baixen i les m脿ximes m茅s altes estaran al voltant dels 25鈥癈. Encara tindrem una lleugera inestabilitat que pot fer cr茅ixer tempestes el dia de dem脿 per la zona de Catalunya.

ATENCI脫!!! DIVENDRES DE TEMPESTES FORTES O MOLT FORTES I GENERALS ( DANA)

SITUACI脫 SIN脪PTICA DIVENDRES

MAPA A UNS 5000 METRES D’ALTURA

Va confirmant-se que el聽proper divendres聽podr脿 ser el dia m茅s inestable de la setmana i si podeu observar el mapa sin貌ptic com el mapa que he ficat en altura, es despenjar脿 una Dana que vindr脿 a situar-se entre el mar Mediterrani i el nostre territori, aix貌 far脿 que la inestabilitat vaja a m茅s i puga’m tindre tempestes generals durant tota la jornada que podran ser fortes i sense descartar que聽puguen聽ser molt fortes en punts del sud del territori Valenci脿. El vent聽eixe聽dia bufar脿 variable, per貌 sense descartar que puga entrar una mica d’humitat a les comarques litorals del sud de Val猫ncia i Alacant. Les temperatures baixen de manera destacable i incl煤s far脿 fred amb m脿ximes que es quedaran al voltant dels 20掳C o incl煤s m茅s baixes.

ACUMULATS PRECIPITACIONS PR脪XIMS DIES

Fixeu-vos el mapa d’acumulats dels pr貌xims dies fins dissabte segons l’煤ltima eixida del model Americ脿 i per tant caldr脿 seguir聽eixes聽precipitacions el聽proper divendres聽perqu猫 podran ser especialment intenses o molt intenses i anar acompanyades de tempesta. Situaci贸 molt agra茂da perqu猫 podr脿 ploure a tot el territori, part de Catalunya i les Illes Balears que ja era hora!!! Dissabte encara聽tindr铆em聽inestabilitat, per貌 poc la Gota Freda anir脿 allunyant-se聽Cap聽al Mediterrani Oriental.

ANOMALIES TEMPERATURES PR脪XIMS DIES I TEND脠NCIES

Els models s贸n molt optimistes en les seues tend猫ncies i la baixada de term貌metres sobretot a partir de dijous/divendres far脿 que quedem en anomalies negatives, aix貌 vol dir que far脿 m茅s fred del normal per a l’猫poca I que incl煤s podr脿 allargar-se durant la pr貌xima setmana.

I les tend猫ncies a llarg termini veuen moviment meteorol貌gic tamb茅 per a la pr貌xima setmana. L’anticicl贸聽Atl脿ntic聽t茅聽ganes de joc i podr脿 fer que de nou l’aire fred puga despenjar-se cap a la pen铆nsula afavorint que les tempestes de nou puguen afectar molt punts peninsulars durant la聽propera setmana聽incl煤s en el nostre territori. Per貌 ara cal fer seguiment de les tempestes per al聽pr貌xim divendres聽perqu猫 sembla que per fi聽veurem聽ploure a gran part del territori Valenci脿 I sembla que podran ser especialment intenses. Atenci贸 i聽Seguimeeeeeeent聽馃敶馃敐馃摙鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dissabte 30 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando