Per Nando

7/05/2023

Plou!!! I a la vesprada tempestes i atenció al granís ⛈️⛈️⛈️🧊🧊🧊🧊

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT

RADAR PRECIPITACIÓ

Bon dia!!! Diumenge 7 de maig del 2023 i hui  ens hem alçat amb un oratge radicalment diferent al dels últims dies, si mirem el satèl·lit podem veure la nuvolositat amb tempestes molt intenses que varen descarregar fortes pedregades a França i al nostre territori també les últimes hores s’ha ennuvolat prou deixant pràcticament tot el territori tapat i inclús plou pel sud i es veuen algunes tempestes avançar des de Múrcia cap al nord sense descartar que afecten la província d’Alacant les pròximes hores. Com podeu vore també el radar de Cullera no funciona i ens tenen a totes les comarques de la Diània sense saber pràcticament quins nuclis de precipitació tenim al damunt. En fi!!! Paciència.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS 🌧🌧🌧🌧

Font Avamet

Encara que no és per a tirar coets tenim algunes precipitacions que a estes hores afecten comarques del sud i inclús han sumat com és el cas dels vora 2 mm de Callosa d’en Sarrià, Alcoleja, Pedreguer, Asp, Confrides o Benissa, també registres que sumen vora 1 mm a Tàrbena, Villena, Parcent, Sella, Ondara, Benigembla, Dénia o Palma de Gandia. Recordem que estos registres seran provisionals perquè les precipitacions o les tempestes continuaran durant la jornada de manera irregular.

AVISOS I PREVISIÓ TEMPESTES HUI🟡🟡⛈️⛈️🧊🧊

AVISOS PER TEMPESTES,AEMET

MODEL PRECIPITACIÓ AROME

MAPA PREVISIÓ ⛈️⛈️🧊🧊

El mapa de previsió és d’un dia insegur, les precipitacions i inclús les tempestes afectaran el matí al sud del territori Valencià I de manera dispersa també afecten Catalunya. A partir d’esta vesprada les tempestes començaran a créixer per l’interior de les 3 províncies del territori Valencià i sembla que no afectaran la costa, però precaució perquè allà on es formen podran ser localment fortes i anar acompanyades de granís. Sembla que a Catalunya tindran la situació més inestable i allà inclús Aemet ha ampliat eixe avís groc a quasi tot el territori on les tempestes pràcticament afectaran esta vesprada a tota la regió.. Precaució amb el granís!!!

I LA PRÒXIMA SETMANA?🥵🥵🥵⛈️⛈️⛈️⛈️

MAPA SINÒPTIC DIMECRES/DIJOUS

PRECIPITACIONS PROXIMS 7 DIES

A partir de demà torna l’estabilitat i la calor que fins i tot el dimarts amb una mica de ponentet podrà fer pujar els termòmetres per damunt dels 30 °C a les comarques més centrals de la província de València. Però atents a una nova baixada de les temperatures a causa del pas d’una nova vaguada que portarà novament inestabilitat I tempestes, però ahir veien que eixes tempestes podrien afectar amb gana al nostre territori i hui eixa inestabilitat la concentren a Catalunya i les Illes Balears, siga com siga caldrà seguir-ho els pròxims dies I anirem informant puntualment. Ara toca seguir les tempestes del dia de hui durant la jornada a Meteopoble,Nando estarem ben pendents. Recordeu que tenim un canal de Telegram de més de 9000 persones on podeu fer també vosaltres el Seguiment i podeu accedir a ell des de aquesta mateixa web. Precaució 🧊🧊 i Seguimeeeeeeent ⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando