meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

6/05/2023

Actualitzaci贸!!! Atenci贸 dem脿 a les tempestes i la possibilitat de gran铆s 馃檮馃檮鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 6 de maig, estem a l’espera d’un canvi d’oratge que patirem dem脿 i encara que passar脿 molt r脿pid deixar脿 tempestes que podran ser localment fortes en algunes comarques del territori Valenci脿 i Catalunya com vorem a continuaci贸. Mentrestant observem com cada dia el sat猫l路lit i ara mateixa ens est脿 creuant una tanda de n煤vols mitjans des de ponent que no deixar脿 cap pluja, com a molt aquesta vesprada podr脿 cr茅ixer alguns n煤vols de m茅s entitat per l’interior de la mitat nord que podr脿 deixar algun ruixat puntual.

ATENCI脫 DEM脌, TEMPESTES FORTES AMB GRAN脥S 鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

AV脥SOS PER A DEM脌 ( AEMET )

B茅, dem脿 ser脿 un dia de seguiment a Meteopoble i encara que siga diumenge ac铆 estarem al peu de cany贸 per a fer seguiment dels ruixats i tempestes que sobretot es produiran de vesprada. Aemet activa l’av铆s groc a tot l’interior del nord de Val猫ncia i Castell贸 I aix铆 com tamb茅 a la part de m茅s al nord i central del territori Catal脿 per tempestes que podran deixar m茅s de 20 mm/h i incl煤s podran vindre acompanyades de gran铆s.

MAPA DE PROBABILITAT DE TEMPESTES I PREVISI脫

Aix铆 que la previsi贸 de聽Meteopoble聽per a dem脿 queda de la seg眉ent manera:聽Al mat铆聽tranquil路litat聽llevat del sud del territori Valenci脿 on podr铆em tindre el creixement d’algun ruixat o tempesta per les comarques del Comtat o la Marina Alta. De vesprada els n煤vols aniran a m茅s per l’interior i creixeran tempestes que podran ser localment fortes i que afectaran en major probabilitat les comarques de l’interior de Castell贸 i interior de Val猫ncia i interior de la prov铆ncia d’Alacant i tota la Catalunya central i del nord.聽Atenci贸 perqu猫聽estes聽tempestes podran ser fortes i anar acompanyades de fort vent i gran铆s. Les tempestes passaran r脿pidament i de cara la nit l’estabilitat tornar脿 a tots els llocs. IMPORTANT!!! No plour脿 a tots els llocs, parlem de tempestes prou localitzades i per tant molts ens quedarem amb les ganes.

ENTRE DILLUNS I DIMARTS CALOR A MANTA馃サ馃サ馃サ馃サ馃サ馃サ馃サ

Entre dilluns i dimarts torna la falca Anticicl貌nica que portar脿 una massa m茅s c脿lida al damunt i que far脿 pujar els term貌metres. Atenci贸 dimarts perqu猫 entrar脿 el ponent i les m脿ximes es podran enfilar per damunt dels 35鈥癈, per tant ser脿 de nou un dia prou insuportable a les comarques m茅s centrals del territori Valenci脿.

DIMECRES I DIJOUS TORNARAN LES TEMPESTES 鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

Atenci贸 de nou al dimecres/dijous perqu猫 un embossament d’aire fred vindr脿 a situar-se al Mediterrani entre la pen铆nsula i It脿lia i tornar脿 a complicar l’oratge al nostre territori amb una situaci贸 de tempestes que entre dimecres i dijous ens podria afectar de manera m茅s generalitzada i ser de nou localment fortes o incl煤s molt fortes. Per tant situaci贸 que de nou caldr脿 seguir els pr貌xims dies. Mentrestant m’acomiade de vosaltres, per貌 ja sabeu que dem脿 estarem pendents de les tempestes i anirem informant quines comarques afecten i per tant el seguiment estar脿 de nou garantit. Fins dem脿.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dissabte 30 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando