Per Nando

6/05/2023

Actualització!!! Atenció demà a les tempestes i la possibilitat de granís 🙄🙄⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 6 de maig, estem a l’espera d’un canvi d’oratge que patirem demà i encara que passarà molt ràpid deixarà tempestes que podran ser localment fortes en algunes comarques del territori Valencià i Catalunya com vorem a continuació. Mentrestant observem com cada dia el satèl·lit i ara mateixa ens està creuant una tanda de núvols mitjans des de ponent que no deixarà cap pluja, com a molt aquesta vesprada podrà créixer alguns núvols de més entitat per l’interior de la mitat nord que podrà deixar algun ruixat puntual.

ATENCIÓ DEMÀ, TEMPESTES FORTES AMB GRANÍS ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

AVÍSOS PER A DEMÀ ( AEMET )

Bé, demà serà un dia de seguiment a Meteopoble i encara que siga diumenge ací estarem al peu de canyó per a fer seguiment dels ruixats i tempestes que sobretot es produiran de vesprada. Aemet activa l’avís groc a tot l’interior del nord de València i Castelló I així com també a la part de més al nord i central del territori Català per tempestes que podran deixar més de 20 mm/h i inclús podran vindre acompanyades de granís.

MAPA DE PROBABILITAT DE TEMPESTES I PREVISIÓ

Així que la previsió de Meteopoble per a demà queda de la següent manera: Al matí tranquil·litat llevat del sud del territori Valencià on podríem tindre el creixement d’algun ruixat o tempesta per les comarques del Comtat o la Marina Alta. De vesprada els núvols aniran a més per l’interior i creixeran tempestes que podran ser localment fortes i que afectaran en major probabilitat les comarques de l’interior de Castelló i interior de València i interior de la província d’Alacant i tota la Catalunya central i del nord. Atenció perquè estes tempestes podran ser fortes i anar acompanyades de fort vent i granís. Les tempestes passaran ràpidament i de cara la nit l’estabilitat tornarà a tots els llocs. IMPORTANT!!! No plourà a tots els llocs, parlem de tempestes prou localitzades i per tant molts ens quedarem amb les ganes.

ENTRE DILLUNS I DIMARTS CALOR A MANTA🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵

Entre dilluns i dimarts torna la falca Anticiclònica que portarà una massa més càlida al damunt i que farà pujar els termòmetres. Atenció dimarts perquè entrarà el ponent i les màximes es podran enfilar per damunt dels 35 °C, per tant serà de nou un dia prou insuportable a les comarques més centrals del territori Valencià.

DIMECRES I DIJOUS TORNARAN LES TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Atenció de nou al dimecres/dijous perquè un embossament d’aire fred vindrà a situar-se al Mediterrani entre la península i Itàlia i tornarà a complicar l’oratge al nostre territori amb una situació de tempestes que entre dimecres i dijous ens podria afectar de manera més generalitzada i ser de nou localment fortes o inclús molt fortes. Per tant situació que de nou caldrà seguir els pròxims dies. Mentrestant m’acomiade de vosaltres, però ja sabeu que demà estarem pendents de les tempestes i anirem informant quines comarques afecten i per tant el seguiment estarà de nou garantit. Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando