Per Nando

5/05/2023

Canvi d’oratge el cap de setmana!!! Baixada de termòmetres i tempestes 🔵🔵⛈️⛈️⛈️

Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 5 de maig, molta son, però almenys hui sembla que he ficat la data que és, perquè l’altre dia encara pensava que estava a l’abril 😅😅, bé mirem satèl·lit i de nou ahir ens travessava altra línia de núvols que ho feia sense cap complicació, ara mateixa i tenim algunes boires o núvols baixos que es desfaran al llarg del matí i com estem acostumats no cal agafar paraigües abans d’eixir de casa.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR

Font Avamet

Les temperatures ahir varen pujar de nou per damunt dels 30 °C, però també varen quedar més baixes del que les previsions ens feien pensar i de cara primeres hores de la vesprada també va començar a entrar la brisa més endins de l’esperat i per tant va quedar un dia prou més suportable. Destaquem els quasi 32 °C de Benigànim, Ontinyent i El Genovés, a Énguera es varen quedar en 31,4 °C, i entre 30- 31 °C a Anna, Quesa, Sumacàrcer, La Pobla Llarga, Canals, Albaida, Cotes, Quatretonda, Muro d’Alcoi, Aielo de Malferit, L’Alcúdia de Crespins, Montaverner, Alzira, Moixent, Xella, Oriola o la Pobla del Duc. Hui baixen un poc, però encara podran fregar els 30°C en algunes comarques del sud de València.

CAP DE SETMANA AMB BAIXADA DE TERMÒMETRES I TEMPESTES 🔵🔵⛈️⛈️⛈️⛈️

AIRE FRED EN ALTURA

PREVISIÓ TEMPESTES DIUMENGE

Cap de setmana on una vaguada creuarà i que sobretot farà créixer la inestabilitat a partir de diumenge encara que demà ja podria deixar alguna gota molt puntual i anecdòtica i molt localitzada. Demà també notarem una baixada de les temperatures i els models ens indiquen que cap observatori aplegarà als 30 °C. Diumenge tindrem un oratge més rebolicat des de bon mati on inclús ja podríem tindre algun ruixat o tempesta que afectaria sobretot les comarques del sud. De vesprada de nou les tempestes creixeran amb més energia per l’interior del territori Valencià i Català on puntualment podran ser fortes i tocar algun punt del litoral a la província de Castelló i Catalunya. Demà amb els models mesoescalars afinarem més la intensitat d’aquestes tempestes i la seua ubicació més exacta. Les temperatures baixaran i deixaran màximes al voltant dels 25 °C.

PRÒXIMA SETMANA 🥵🥵⛈️⛈️⛈️⛈️

De nou a partir de dilluns començarà a afectar-nos l’anticicló amb força i farà desaparèixer la inestabilitat i les temperatures s’enfilaran per damunt dels 30 °C. A partir de dimecres una nova vaguada creuarà per damunt de nosaltres i tornarien les tempestes que podrien ser fortes a Catalunya i ja vorem si al nostre territori també. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando