Per Nando

4/05/2023

Hui calor, diumenge tempestes 🥵🥵⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dijous 4 de maig i ens anem acostant cara el cap de setmana on sembla que tindrem alguns canvis, però això ja en parlàrem després, ara de moment i com tots els dies mirem satèl·lit i observem com ahir de vesprada ens creuava una línia de núvols sense més transcendència que inclús deixava el cel tapat, eixa nuvolositat s’ha desplaçat cap al Mediterrani passant per les Illes Balears i ara mateix no trobem nuvolositat transcendent ni al territori Valencià, Catalunya ni les Illes Balears i així continuarà durant la jornada.

MAXIMES AHIR I MÀXIMES PREVISTES HUI🥵🥵🥵

MAXIMES AHIR

MAXIMES PREVISTES HUI

De nou ahir vàrem tindre màximes que aplegaven fins als 30 °C al territori Valencià, com sempre i de costum eixes màximes es donaven a les comarques centrals. Destaquem els vora 31°C de Sumacàrcer, Anna, Canals o Requena, també els 30,5 °C d’Enguera o els poc més de 30 °C a la població de Xella. Bé si mireu el mapa de màximes esperades per a hui a les comarques centrals de nou esperem les màximes més elevades on podran aplegar fins als 33-35 °C en moltes poblacions de les comarques de la Diània. Demà tornen a baixar i sobretot entre dissabte i diumenge patiran una nova davallada deixant les màximes properes als 25 °C.

DIUMENGE TEMPESTES 🌦🌦🌦⛈️

El pas d’una vaguada durant el cap de setmana farà inestabilitzar un poc la situació meteorològica. Caldrà vore les eixides dels models mesoescalars, però sembla el dia de hui que durant la matinada del dissabte a diumenge podríem tindre alguns ruixats i tempestes per les comarques de l’interior, diumenge de matí encara tindríem una lleugera inestabilitat i de vesprada de nou les tempestes arrancarien per l’interior del territori Valencià i Catalunya i inclús podrien aplegar amb força al litoral. Sembla que el diumenge de vesprada la probabilitat de tempestes fortes es donaria sobretot a la província de Castelló i gran part de Catalunya. A partir de dilluns tornaria l’estabilitat i pujada de temperatures, però atenció!!! Perquè de nou a partir de mitjans setmana tornarien les tempestes afectar-nos amb el pas d’altra vaguada per damunt de nosaltres que podria fer que les tempestes inclús foren més generals. Per tant anem a seguir-ho, mentrestant passeu bon dijous amb calor😎😎😎😎

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando