Per Nando

3/05/2023

El model Americà continua apostant per tempestes ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 3 de maig del 2023 i continuem a Meteopoble, Nando amb ganes de alçar-se i informar d’alguna situació de tempestes que s’està produint en estos moments, però com veieu no arriba i això em fa descansar un poc més i fer la previsió un poc més tard. Sembla que es veuen canvis i d’això també parlarem en aquest post, però de moment pegant una visualització al satèl·lit continuem amb pocs núvols cap a les nostres terres i així continuarem almenys fins al pròxim cap de setmana.

MÀXIMES AHIR ☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Continuem amb màximes que ens donen valors alts per a l’època al nostre territori. Estes són d’ahir arreplegades a les diferents xarxes d’Avamet i on de nou van superar els 30 °C al territori Valencià, però esta vegada a poblacions de més a l’interior de València com és el cas de Requena amb 31 °C o els 30 °C de Villena a l’interior d’Alacant. Hui continuarem amb màximes paregudes a les d’ahir, però demà pujaran a causa del vent de ponent i no descartem registres que fregaran els 35 °C a les comarques centrals. De nou divendres i el cap de setmana tindran tendència a baixar.

TEMPESTES PER AL CAP DE SETMANA I LA PRÒXIMA SETMANA? AIXI HO VEU EL MODEL AMERICÀ ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

SITUACIÓ SINÒPTICA ARA

SITUACIÓ SINÒPTICA CAP DE SETMANA

SITUACIÓ SINÒPTICA MITJANS PRÒXIMA SETMANA

Com veieu 3 mapes teniu dibuixats amb la situació sinòptica prevista per ara, el cap de setmana i la pròxima setmana segons el model Americà. Ara ens està afectant l’anticicló al nostre territori i que ens aporta estabilitat, però com veieu a partir del cap de setmana l’anticicló es desvia un poc i el que fa que el Jeat Stream s’encorbe i faça que una mica d’aire fred es desvie cap a la península, això es traduiria en més inestabilitat de cara el cap de setmana I que podrà produir tempestes al nostre territori el pròxim diumenge. La situació sinòptica per a la pròxima setmana segons el model Americà és a una retirada més notable de l’anticicló sobre la península i a una entrada més acusada de l’aire fred cap a la península, això faria que les tempestes foren més generals I intenses a partir de mitjans de la pròxima setmana. El model Europeu no veu el mateix en l’eixida d’ahir, però hui alguns models ja comencen a seguir al model Americà i per tant des de Meteopoble confiem que les tempestes començaran afectar el nostre territori a partir de diumenge i caldrà fer seguiment de cara la pròxima setmana. Atents!!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando