Per Nando

2/05/2023

El cap de setmana de nou tempestes 🌦⛈️🌦⛈️🌦⛈️🌦⛈️🌦⛈️🌦⛈️🌦

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimarts 2 de maig del 2023 i ens alcem amb cel ras i al satèl·lit observem com ens van creuar les tempestes ahir de matinada al nostre territori i les altres que es van formar al territori Català ahir de vesprada i que inclús van deixar granís. Bé, hui ja no esperem cap tempesta i el sol serà l’autèntic protagonista en unes temperatures que es mantindran amb valors màxims molt pareguts als últims dies.

TEMPERATURES ACTUALS I MÍNIMES

Encara que pel dia les temperatures són agradables, a la nit encara refresca i per tant cal almenys ficar-se alguna cosa de mànega llarga per a eixir de casa, les temperatures varien molt de la costa a l’interior del nostre territori, així ho veiem al mapa d’Avamet on les mínimes oscil·len al litoral i centre entre els 10-17 °C, però per l’interior encara tenim poblacions on les temperatures baixen dels 5 °C o inclús s’apropen als 0 °C com és el cas de Calles, Xodos o la rambla de Mariola a Bocairent.

PUJADA DE TERMÒMETRES DIJOUS I VAGUADA PER AL CAP DE SETMANA 🥵🥵🌦⛈️🌦⛈️🌦⛈️

A partir de dijous comencen a remuntar les temperatures per damunt dels 30 °C, però no serà per a massa dies perquè a partir del cap de setmana tornen a baixar amb el pas d’una vaguada que de nou podrà fer créixer la inestabilitat amb la formació de noves tempestes al nostre territori i Catalunya. Caldrà seguir l’evolució perquè fins divendres no sabrem la irregularitat d’aquestes tempestes i a quines zones afectaran en més o menys mesura. Sí que podem avançar que inclús les tendències per a la pròxima setmana també veuen que podria ser tempestuosa cap a les nostres terres a causa de l’aire fred en altura que podria quedar-se estancat i això al mes de maig significa bon oratge al matí i formació de tempestes de vesprada. Maig cada dia un raig? Anem actualitzant i informant.

imatge de David Sòria Verdú.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando