Per Nando

1/05/2023

Comencem maig, que farà?☀️☀️🥵🥵⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! 1 de maig del 2023,comencem mes i comencem previsions iniciant també setmana, deixem un abril sec i càlid, un mes per a oblidar per a tots els que ens agrada el moviment meteorològic, vorem si almenys ens porta algun temporalet amb pluges un poc més generals. De moment i com tots els dies observem el satèl·lit i radar i apreciem les fortes tempestes que es van produir ahir de nou a Catalunya I anit a les comarques centrals del territori Valencià,hui de nou es podran repetir a la part més nord-est del territori Català, ací al nostre territori no esperem que hui qualle cap precipitació.

PRECIPITACIONS ÚLTIMES HORES!!!⛈️⛈️⛈️⛈️

I anit les tempestes varen fer acte de presència i la gent emocionada veia caure en algunes poblacions de nou la pluja després de 3 mesos sense ploure, eixa emoció al sentir de nou eixa olor de terra banyada que va deixar fins a 27 mm a Dénia, 25 mm a Carcaixent, 16 mm a Miramar, 15 mm a Barx, 14 mm a Vilallonga entre altres.

COM ÉS PRESENTA LA SETMANA?☀️⛈️☀️🥵⛈️

La setmana es presenta sense massa canvis i demà les tempestes de Catalunya començaran a desaparèixer, les temperatures es mantindran respecte als valors donats ahir diumenge quan ja vàrem patir una davallada després del dia tan càlid que vàrem tindre el dissabte. A partir de dimecres/dijous les temperatures tornen a remuntar i de nou podran pujar per damunt dels 30 °C a les comarques centrals del territori Valencià. De cara el cap de setmana les temperatures baixen de nou i anirem veient si comporta de nou un canvi de temps que podria tornar a portar tempestes cap a les nostres terres de manera irregular.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando