Per Nando

29/04/2023

Atenció a les tempestes, poden portar pedra i fortes ràfegues de vent🔴⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 29 d’abril i en apenes 48 hores passarem al mes de maig que esperem que siga més entretingut que abril, perquè açò és depriment. Bé, mirem satèl·lit com tots els dies i la nuvolositat és abundant a la península,però, el moviment vindrà esta vesprada amb més acció meteorològica com vorem ara després.

HUI LES MÀXIMES SERAN ESPECIALMENT ALTES AL SUD🔥🔥☀️☀️☀️☀️🥵🥵🥵🥵

Els models han anat variant molt les últimes eixides d’on es donarien hui dissabte les màximes més elevades al territori Valencià, les últimes eixides aposten per les comarques del sud d’Alacant. Atenció al Baix Segura, El Baix Vinalopó o el Vinalopó Mitjà perquè les màximes podran aplegar prop dels 38 °C, Aemet activa avis groc per eixes temperatures de més de 36 °C que es podran donar per aquesta zona. Recordeu que estem a l’abril i no al juliol.

ATENCIÓ HUI A LES TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

AVISOS AEMET

PREVISIÓ LLAMPS

AVANÇ TEMPESTES MODEL AROME

Com veieu als diferents mapes molta atenció aquesta vesprada al creixement de tempestes a la Catalunya central i del nord, província de Castelló I comarques del sud de València I nord d’Alacant. El pas de les tempestes serà ràpid, però poden tindre certa intensitat, anar acompanyades de granís i portar associades ràfegues de vent molt fortes. Aemet activa eixe avís groc a Catalunya i interior de Castelló que és on la probabilitat que les tempestes siguen fortes és més alta. Demà de nou a la vesprada podrien créixer nous ruixats i tempestes sobretot per l’interior del territori Valencià.

QUE PASSARÀ LA PRÒXIMA SETMANA?

La pròxima setmana es presenta estable i no serà tan calorosa com esta setmana que deixem. Les temperatures que patiran una davallada a partir de demà deixaran unes màximes més suportables que estaran al voltant dels 25°C de manera generalitzada. De nou cara a dijous tindran tendència a pujar per damunt dels 30°C, però amb perspectives de tornar a baixar el pròxim cap de setmana on de nou podrien tornar les tempestes. Demà no tindrem previsió, m’agafe 48 hores de descans, però podeu fer el seguiment de les tempestes a través del canal de Meteopoble al Telegram. Moltes gràcies i Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando