Per Nando

28/04/2023

Atenció!!! Demà dia de calor per l’interior i molt pendents dels trons⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 28 d’abril i anem per l’últim cap de setmana d’este més que ha estat càlid i molt sec de forma general a tot el territori peninsular i de forma prou acusada a la façana Mediterrània. Hui de nou mirem satèl·lit i l’aspecte del cel no presenta massa problemes com estem acostumats, si de cas podria caure algun ruixat aïllat aquesta vesprada per l’interior, però molt poca cosa.

CONTINUEM AMB CALOR, PERÒ DEMÀ AMB PONENT I TRONS 🔥🔥🔥⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Hui de nou farà calor a les comarques centrals on els termòmetres pujaran fins als 30 °C o inclús més, l’efecte de les brises deixarà un ambient més agradable a la província de Castelló i zones litorals de les 3 províncies del territori Valencià on quedaran en valors màxims rondant els 20-25 °C. Demà entra en joc el ponent que farà pujar els termòmetres fins als 35 °C o més i les màximes més elevades quedaran sobretot a les comarques de la Costera i la Vall d’Albaida i també pel Baix Segura on els termòmetres es podran enfilar per damunt dels 36°C, al litoral i al nord del territori sembla que les brises faran acte de presència deixant valors màxims més que agradables que no aplegaran als 30°C

ATENCIÓ TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Aquesta és la probabilitat de llamps demà de vesprada-nit quan l’entrada d’una línia d’inestabilitat farà créixer nuclis de tempesta que sobretot podran afectar la província de Castelló i zones muntanyoses del sud de València i nord d’Alacant. Caldrà seguir-ho, però allà on es formen podran tindre certa intensitat i inclús anar acompanyades de granís, per tant vorem que ens diuen les següents actualitzacions dels mesoescalars, encara que sembla que la major probabilitat la tindrà la província de Castelló i Catalunya i atenció perquè diumenge i dilluns tindrem repetició de la jugada amb noves tempestes al nostre territori i Catalunya que inclús podran ser prou generals.

QUE PASSARÀ PRÒXIMA SETMANA?

A partir de dimarts desapareixerà el risc de ruixats i tempestes al nostre territori i de nou sembla que pujarien els termòmetres amb anomalies de nou positives a tota la península Ibèrica. Haurem de vigilar cap a últims de setmana perquè de nou l’aire fred en altura ens podrà afectar portant un oratge novament tempestuós cap a les nostres terres. De moment seguiment amb les tempestes de demà i diumenge perquè allà on caiguen podran tindre certa intensitat. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando