Per Nando

27/04/2023

ATENCIÓ!!! Dissabte ponent i diumenge tempestes 🥵🥵🥵⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dijous 27 d’abril, a només 3 dies per acabar el mes i hem de seguir parlant de calor, de moment ahir va afluixar un poc, però entre hui i el pròxim dissabte de nou parlàrem de valors que podran de nou apropar-se o superar els 35 °C. De moment I com tots els dies mirem satèl·lit i tenim pas de núvols pel ponent peninsular i que no ens afecten per a res.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR

Font Avamet

Ahir de nou les màximes varen superar els 30 °C a bona cosa de poblacions del nostre territori, però la màxima més destacada es va quedar per l’interior de València amb eixos 33 °C de Requena, Villena es va quedar amb 32 °C, 31 °C Aiora, 30 °C al Pinós o Salines. Hui de nou tornen a pujar les temperatures i sobretot cap a l’interior de València les màximes podran acostar-se cap als 35°C.

DISSABTE PONENT I MÀXIMES SUPERIORS ALS 35°C

El dissabte entrarà de nou en joc el ponent que farà pujar els termòmetres per damunt dels 35 °C, sembla i segons les últimes actualitzacions que eixe ponent podrà quedar-se més frenat per l’interior i per tant les zones litorals del nostre territori podran quedar-se més beneficiades de les altes temperatures que podran deixar valors de més de 35 °C a comarques com la Costera, La Vall d’Albaida, El Comtat, etc…… Atenció perquè inclús es podrà formar alguna tempesta per l’interior de la província de Castelló.

A PARTIR DE DIUMENGE BAIXADA DE TERMÒMETRES I TEMPESTES

El pròxim diumenge una massa d’aire més fresca avançarà per l’oest peninsular i això farà normalitzar les temperatures a tot el nostre territori i amb màximes que ja es quedaran per davall dels 30 °C. Atenció entre diumenge i dilluns perquè tindrem una mica d’inestabilitat que farà que tinga’m tempestes que avançaran per l’interior i que no descartem que puguen tindre certa intensitat. Anem informant!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando