Per Nando

26/04/2023

Atenció al dissabte!!! Records?Ponentada a saco🔥🔥🔥🥵🥵🥵🥵🥵

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 26 d’abril del 2023 i ahir ja vàrem viure un dia tòrrid al nostre territori i que deixava nombroses poblacions per damunt dels 30 °C com vorem a continuació. De moment i com tots els dies mirem satèl·lit i de nou l’aspecte del cel a casa nostra és sense amenaça de pluja com ja estem acostumats.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🥵🥵

FONT AVAMET

Mireu quines màximes es van donar ahir a comarques de la Diània, barbaritats de poblacions amb més de 34 °C en un mes d’abril atípic i sense precipitacions. Destaquem els més de 35 °C d’Alzira, Sumacàrcer, Cotes, El Genovès, Alfarb, La Pobla Llarga, Alginet i Oriola. També moltes poblacions per damunt dels 34 °C com és el cas de Carlet, Massalavés, Algemesí, Gavarda o Carcaixent. Hui baixen les temperatures, però a partir de demà tornen a remuntar fins dissabte que serà quan l’entrada càlida arribe al seu punt més àlgid.

ATENCIÓ AL DISSABTE, PONENT I TEMPERATURES PROPERES ALS 40°C

Fixeu-vos en el mapa de temperatures per al pròxim dissabte on al nostre territori entrarà el factor ponent i serà un dia especialment càlid a zones de la Diània on no descartem que poblacions com Xàtiva, Càrcer o Sumacàrcer arriben a una màxima de vora 38 °C, serà un dia sufocant i segurament batrem rècords per a un mes d’abril. Tindrem també que prestar atenció a la possibilitat d’alguna tempesta per l’interior nord del territori Valencià.

DIUMENGE BAIXADA IMPORTANT DE TEMPERATURES 🔵🔵🔵

A partir de diumenge entrarà per l’oest peninsular una massa d’aire més freda i que agranara la irrupció càlida que ens està afectant, les temperatures màximes baixaran vora 10 °C respecte a les que es donaran el pròxim dissabte. També estarem pendents el dilluns perquè podríem tindre una lleugera inestabilitat que podria fer créixer alguns ruixats cap a casa nostra.

TINDREM FINALMENT PLUGES GENERALS LA PRÒXIMA SETMANA?🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

La pròxima setmana entrarem al mes de maig i ja avancem que no serà tan calorosa com aquesta, però tampoc farà fred i tindrem unes màximes més normals per a l’època amb valors propers als 25 °C. De moment els models ens continuen mostrant una situació seca i sense probabilitat de pluges importants cap a les nostres terres, encara que amb un poc més de dinamisme atmosfèric que caldrà vigilar per vore si per fi ens porta un mes de maig cap q una situació de tempestes i per tant amb més motivació per als que ens agrada la meteorologia adversa. No queda altra que esperar i per tant Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando