Per Nando

25/04/2023

Repetim, 40°C en Abril?🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🔴🥵🔴🥵🔴🥵🔥

Hui, Meteo

Destacats

Bon dia!!! 25 d’abril de 2023 i des de fa uns dies que anem parlant de la setmana calorosa que ens espera i recorde que fa uns dies parlàvem de la probabilitat d’aplegar als 40 °C en algun punt d’Andalusia, però el que no pensàvem és que la probabilitat d’aplegar quasi a eixe valor també es donarà al territori Valencià. Bé com tots els dies mirem satèl·lit i res important que destacar, tan sols 4 núvols de pas que no tenen major importància.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR☀️☀️☀️

Font Avamet

Ahir de nou vàrem superar els 30 °C al nostre territori i eixos valors es donaven per l’interior de València. Destaquem els més de 31 °C de Sumacàrcer o els més de 30 °C a poblacions com Requena, Anna, Enguera, Cotes, Xella o Bicorp entre altres. Com veieu al mapa les comarques de Castelló se’n estan lliurant de moment d’aquestos dies calorosos.

ATENCIÓ HUI MÀXIMES PROPERES ALS 35°C

Hui de nou atenció a l’interior de les comarques de València i sud d’Alacant perquè les màximes pujaran de calent i en alguns llocs aplegaran o s’aproparan als 35 °C. Demà baixen i només pujaran dels 30 °C a les comarques de més a l’interior i fitant amb Castella la Manxa.

ATENCIÓ DISSABTE, DIA CRÍTIC 🔴🥵🔥🔴🥵🔥🔴🥵🔥🔴🥵🔥🔴🔥🔥🔴🥵🔥🔴🥵🔥🔴🥵🔥

MAPA TEMPERATURES A 850HPA DISSABTE

VENT DE PONENT PER A DISSABTE

TEMPERATURES PREVISTES DISSABTE

Atenció a dissabte perquè entrarà en joc el ponent, fins dissabte farà calor, però amb les isotermes que esperem el dissabte més la coincidència del vent de ponent els termòmetres s’enfilaran per damunt dels 35 °C a les comarques centrals, caldrà seguir la situació perquè no és desficaciat vore algun registre molt a prop dels 40 °C I ja vorem si no batem rècords per a un mes d’abril. Entre diumenge i dilluns començarà afectar-nos una massa més fresca que farà normalitzar eixes temperatures tan escandalosament altes per a l’època.

I LA PRÒXIMA SETMANA?

Situació més normalitzada per a la pròxima setmana on de moment els canvis amb tronades per a inicis de setmana desapareixen, però veuen un ascens de l’anticicló cap altres latituds i el que ens fa pensar que podrà vindre més llevantet i ja vorem si pluges. Mentrestant ara de moment calor I ja vorem si amb rècords històrics

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando