Per Nando

24/04/2023

Seguiment!!!! Setmana de calor i pròxima setmana de fortes tempestes. Dana?⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 24 d’abril del 2023 i comencem l’última setmana d’aquest mes i parlarem sobretot de calor anòmala per a l’època, però també parlarem de canvis importants de cara últims de setmana i la setmana que ve coincidint amb l’inici de maig. Mirem satèl·lit com tots els dies i tenim una mica de nuvolositat que inclús deixa algunes precipitacions dèbils en les comarques de més al sud del territori català, però que a poc a poc eixes precipitacions aniran desapareixent.

TEMPERATURES ACTUALS

Font Avamet

Quan són les 4 de la matinada observem les temperatures actuals i tenim de tot al nostre territori, ara mateix trobem llocs on fa fred, però això sí, sense gelades. La temperatura més freda la trobem ara mateixa a la rambla de Mariola amb 2,2 °C, rambla de la sarga a Xixona amb 4,2 °C o Vilafranca amb 4,8 °C. També veiem temperatures mínimes que comencem a apropar-se als 20°C i per tant això comença a ser calor nocturna i ens fa dormir destacats. Ara mateixa trobem vora 18 °C de mínima a Busot, Elx, Torrevella o Borriol, però les temperatures entre 13-17 °C cada vegada són més extenses a tot el territori Valencià.

MOLTA CALOR ESTA SETMANA 🥵🥵🔴🔴🔥

Atenció esta setmana perquè anem a patir calor de valent. L’anticicló se’ns tira al damunt acompanyat d’una massa d’aire molt càlida per a l’època i que farà pujar tant màximes com mínimes a tot el territori Valencià. Màximes que oscil·laran entre els 30-35 °C i mínimes entre 10 °C de l’interior i molt a prop dels 20 °C a la costa sobretot a partir de demà. Pendents d’aquesta irrupció càlida perquè els pitjors dies de calor sembla que seran divendres, dissabte i diumenge on inclús les màximes podran sobrepassar els 35 °C I ja vorem que passa si acaba entrant el ponent el pròxim diumenge 🤦‍♂️🤦‍♂️🔴🔥🔥🔥🔥🔥🔥

TENIM CANVIS!!!! TEMPESTES? DANA?⛈️⛈️

Molt atents als models meteorològics perquè sembla que a últimes hores de diumenge o de cara a dilluns i coincidint amb l’inici de maig podrem tindre un canvi radical en l’oratge. Comença aparèixer la paraula Dana a Meteopoble i això es pot traduir en inestabilitat de cara la setmana que ve. Les últimes eixides dels models veuen com de cara a dissabte/diumenge començarà a despenjar-se un embossament d’aire fred per l’oest peninsular amb una massa més freda i inestable, aquesta inestabilitat començarà afectar les nostres terres de cara la pròxima setmana on portarà baixada important de les temperatures i tempestes que podran ser fortes o molt fortes. Per tant molt pendents perquè sembla que ara si potser aplegue la inestabilitat, però també en forma de tempestes que també és una certa preocupació per al llaurador, perquè també pot entrar en joc la pedra. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando