Per Nando

23/04/2023

ATENCIÓ!!! Comencen a veures canvis. Maig i tempestes?⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT

RADAR

Bon dia!!! Diumenge 23 d’abril i quina alegria vore ploure el dia d’ahir encara que va ser per a netejar l’asfalt en algunes poblacions i encara que no va ploure a tot el territori almenys tornem a recordar que és vore caure aigua del cel. Bé mirem satèl·lit i radar i hui queda el cel més ras al nostre territori i així continuarà durant tota la jornada. A Catalunya sí que es preveuen tempestes esta vesprada a la zona dels Pirineus i algunes precipitacions dèbils que podrien afectar a la part de Lleida i interior de Barcelona i Girona.

PRECIPITACIONS AHIR🌧⛈️🌧⛈️🌧⛈️

Font Avamet

Aquestes són les precipitacions més importants del dia d’ahir i extretes de les diferents estacions d’Avamet. Destaquem els 22 mm que varen caure en forma de tempesta a la Serra d’en Galceran, 17,6 mm a la Serratella, 17,4 mm a Culla, 15, 2 mm a la Torre d’en Besora, vora 13 mm a poblacions com Vilanova d’Alcolea, Cirat, Torreblanca o Catí, com podeu observar les pluges més rellevants es van donar a la província de Castelló i a les comarques de València o Alacant apenes varen caure 4 gotes allà on ho va fer.

I ARA CALOR🔴🔥🥵🔴🔥🥵

I ara i com fa dies anem avançant prepareu-vos per a la setmana que ens espera de calor, una setmana que podrien catalogar d’estiu i que deixarà màximes que entre dimarts i diumenge  hi haurà dies que podrem aplegar als 35 °C o superar-los a les comarques de l’interior. Tot a causa d’una massa d’aire càlid provinent d’Àfrica i que farà disparar eixos termòmetres i atenció!!! Perquè si algun dia de la pròxima setmana es decideix a entrar un poc de ponent serà el que ens faltava per acabar-ho de rematar i això preveu l’última eixida del model Europeu 🔥🔥🔥🥵🥵🥵🥵🔴🔴🔴

TENIM BONES NOTÍCIES, TENDENCIES DE CANVIS AMB TEMPESTES?🌧⛈️🌧⛈️⛈️⛈️🌧⛈️🌧⛈️⛈️⛈️

Els models comencen a intuir canvis de cara finals de la pròxima setmana i inicis de maig, sembla que cap a finals de la setmana que ve la massa càlida podria començar a retirar-se i començar afectar-nos una més fresca i inestable i que podria portar les primeres tempestes de rellevància de la primavera cap a les nostres terres i també a Catalunya i les Balears. Tot açò cal agafar-ho amb pinces perquè parlem de tendències que intentarem anar confirmant durant la pròxima setmana. De moment calor i a l’espera si per fi venen els trons i les pluges. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando