meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

22/04/2023

Atenci贸!!! Hui ruixats i tempestes m茅s generals馃對馃對馃對鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

Destacades, Meteo

Destacats

SAT脠L路LIT NUVOLOSITAT

RADAR PRECIPITACI脫

Bon dia!!! Dissabte 22 d’abril i ja veiem tant al sat猫l路lit com al radar que hui el dia ser脿 m茅s mogut que les passades jornades, a les 4 de la matinada observem com el front avan莽a pel centre peninsular, per貌 a la seua part davantera tenim creixement de ruixats I tempestes per l’interior de Catalunya, Andorra la Vella i alguns ruixats d猫bils per l’interior de la prov铆ncia de Castell贸 i nord de Val猫ncia, per貌 les tempestes m茅s fortes ara mateix les trobem al Pa铆s Basc on el radar veu eixes reflectivitats m茅s altes i ens fa pensar que all脿 ara mateix est脿 plovent amb gana.

TEMPERATURES M脌XIMES AHIR

Ahir les m脿ximes de nou varen superar els 30鈥癈 a les comarques de la Di脿nia que 茅s on m茅s estem acostumats en l’猫poca estival. Els registres m脿xims d’ahir deixen 31鈥癈 Alzira, Ontinyent i Gandia i vora 30鈥癈 a Simat de la Valldigna, Benig脿nim, Montaverner, Vilallonga, Aielo de Malferit, Palma de Gandia, La Font d’en Carr貌s, Palmera, Oliva, Benifair贸 de la Valldigna, La Barraca d’Aig眉es Vives, L’Orxa o Tavernes de la Valldigna. Hui I dem脿 a penes baixaran lleugerament, per貌 atents que la pr貌xima setmana ser脿 molt calorosa com vorem a continuaci贸.

ATENCI脫, RUIXATS I TEMPESTES 馃對馃對馃對鉀堬笍鉀堬笍

PREVISI脫 RUIXATS I TEMPESTES HUI AROME

PREVISI脫 RUIXATS I TEMPESTES DEM脌 AROME

Com observeu a l’煤ltima actualitzaci贸 del model Arome a partir d’esta vesprada ens creuar脿 una l铆nia d’inestabilitat que far脿 que tinga’m creixement de ruixats i tempestes de molt curta durada i que podran ser localment moderats o incl煤s puntualment no descartem algun ruixat fort. Com he dit abans les precipitacions passaran molt r脿pidament i afectaran de manera irregular al territori Valenci脿 i Catalunya amb m茅s probabilitat per l’interior sobretot del territori Catal脿. Al nostre territori eixes precipitacions s铆 que podran aplegar de manera d猫bil a punts del litoral i afectar sobretot les comarques del nord d’Alacant, Val猫ncia i Castell贸. Dem脿 desapareix el risc de pluges al nostre territori, per貌 continua a Catalunya i on de nou de cara la vesprada creixeran nuclis actius que deixar脿 algunes precipitacions amb m茅s probabilitat en l’脿rea Pirenaica, per貌 que a 煤ltima hora del dia podran afectar de manera irregular a qualsevol indret del territori Catal脿.

ATENCI脫 PR脪XIMA SETMANA, CALOOOOOOR!!!馃敟馃敶馃敟馃敶馃敟馃敶馃敟馃敶馃敟馃敶馃敟

La pr貌xima setmana desapareix la lleugera inestabilitat que afectar脿聽este聽cap de setmana al Mediterrani i s’imposar脿 l’anticicl贸 pr脿cticament a tot el territori聽peninsular. Atenci贸 que a partir de mitjans de la pr貌xima setmana se’ns tira al damunt una massa d’aire molt c脿lida per a l’猫poca i que far脿 pujar encara m茅s els term貌metres, deixant valors propers als聽35鈥癈聽per l’interior del territori Valenci脿. Aquestes temperatures ens acompanyaran dies i dies com si聽estigu茅rem聽en ple mes de聽juliol. Preparats per a mig any d’estiu? Jo no ho estic!!!! Per貌 b茅 caldr脿聽acoplar-se.聽B茅, hui almenys tempestes i per tant聽Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dissabte 30 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando