Per Nando

22/04/2023

Atenció!!! Hui ruixats i tempestes més generals🌦🌦🌦⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT NUVOLOSITAT

RADAR PRECIPITACIÓ

Bon dia!!! Dissabte 22 d’abril i ja veiem tant al satèl·lit com al radar que hui el dia serà més mogut que les passades jornades, a les 4 de la matinada observem com el front avança pel centre peninsular, però a la seua part davantera tenim creixement de ruixats I tempestes per l’interior de Catalunya, Andorra la Vella i alguns ruixats dèbils per l’interior de la província de Castelló i nord de València, però les tempestes més fortes ara mateix les trobem al País Basc on el radar veu eixes reflectivitats més altes i ens fa pensar que allà ara mateix està plovent amb gana.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR

Ahir les màximes de nou varen superar els 30 °C a les comarques de la Diània que és on més estem acostumats en l’època estival. Els registres màxims d’ahir deixen 31 °C Alzira, Ontinyent i Gandia i vora 30 °C a Simat de la Valldigna, Benigànim, Montaverner, Vilallonga, Aielo de Malferit, Palma de Gandia, La Font d’en Carròs, Palmera, Oliva, Benifairó de la Valldigna, La Barraca d’Aigües Vives, L’Orxa o Tavernes de la Valldigna. Hui I demà a penes baixaran lleugerament, però atents que la pròxima setmana serà molt calorosa com vorem a continuació.

ATENCIÓ, RUIXATS I TEMPESTES 🌦🌦🌦⛈️⛈️

PREVISIÓ RUIXATS I TEMPESTES HUI AROME

PREVISIÓ RUIXATS I TEMPESTES DEMÀ AROME

Com observeu a l’última actualització del model Arome a partir d’esta vesprada ens creuarà una línia d’inestabilitat que farà que tinga’m creixement de ruixats i tempestes de molt curta durada i que podran ser localment moderats o inclús puntualment no descartem algun ruixat fort. Com he dit abans les precipitacions passaran molt ràpidament i afectaran de manera irregular al territori Valencià i Catalunya amb més probabilitat per l’interior sobretot del territori Català. Al nostre territori eixes precipitacions sí que podran aplegar de manera dèbil a punts del litoral i afectar sobretot les comarques del nord d’Alacant, València i Castelló. Demà desapareix el risc de pluges al nostre territori, però continua a Catalunya i on de nou de cara la vesprada creixeran nuclis actius que deixarà algunes precipitacions amb més probabilitat en l’àrea Pirenaica, però que a última hora del dia podran afectar de manera irregular a qualsevol indret del territori Català.

ATENCIÓ PRÒXIMA SETMANA, CALOOOOOOR!!!🔥🔴🔥🔴🔥🔴🔥🔴🔥🔴🔥

La pròxima setmana desapareix la lleugera inestabilitat que afectarà este cap de setmana al Mediterrani i s’imposarà l’anticicló pràcticament a tot el territori peninsular. Atenció que a partir de mitjans de la pròxima setmana se’ns tira al damunt una massa d’aire molt càlida per a l’època i que farà pujar encara més els termòmetres, deixant valors propers als 35 °C per l’interior del territori Valencià. Aquestes temperatures ens acompanyaran dies i dies com si estiguérem en ple mes de juliol. Preparats per a mig any d’estiu? Jo no ho estic!!!! Però bé caldrà acoplar-se. Bé, hui almenys tempestes i per tant Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando