Per Nando

21/04/2023

Atenció!!!tempestes i es confirma irrupció molt càlida pròxima setmana ⛈️⛈️⛈️⛈️🔥🔥🔥🔥🔥🥵🥵🥵

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia, divendres 21 d’abril del 2023 i ahir ja vàrem tindre un dia d’autèntica calor a les comarques centrals del territori Valencià com vorem a continuació, a partir dels pròxims dies entrem en una situació com si estiguérem a l’estiu i amb dies de forta calor de manera continuada. Bé mirem satèl·lit com tots els dies i de moment la nuvolositat és escassa, però atents a les comarques de més a l’interior de València i Castelló I que delimiten en Conca i Terol, perquè aquesta vesprada creixeran alguns ruixats que inclús podran anar acompanyats de tempesta.

QUINA CALOR AHIR!!!!🥵🥵🥵

Font Avamet

Ahir va ser un dia calorós a les comarques de la Diània que a causa del ponent que es va girar feia disparar eixos termòmetres aplegant a quasi els 35 °C a la població de Sumacàrcer. Però moltes poblacions varen quedar per damunt dels 32-33 °C com és el cas d’Anna, La Pobla Llarga, Alzira, Cotes, Càrcer, Gavarda, Xella, Canals, Benigànim, Carcaixent, Massalavés, Castelló ( poble )Simat de la Valldigna o Xàtiva. Aquestes temperatures van contrastar amb les màximes agradables que van rondar els 20 °C a la província de Castelló o litoral d’Alacant a causa de l’entrada de les brises. Hui també esperem un dia calorós a les comarques centrals i que de nou el litoral de Castelló I Alacant tindran temperatures més agradables amb l’entrada d’eixe vent de mar cap a terra.

DEMÀ TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Semblava que el front de demà arribaria prou desgastat, però els últims models mesoescalars veuen que podrà entrar amb una mica més de força i inclús amb la formació d’algunes tempestes. Per tant atenció a l’interior de la província de Castelló i el sud de València I nord d’Alacant perquè demà de vesprada es formaran núvols amb certa energia que podran deixar algunes precipitacions que inclús podran ser moderades, però que creuaran de manera molt ràpida. Diumenge esperem un dia més tranquil i desapareix el risc de precipitacions a tot el territori Valencià, les temperatures continuaran càlides entre els 25-30 °C durant tot el cap de setmana.

ATENTS A LA PRÒXIMA SETMANA ☀️☀️☀️🥵🥵🥵🥵🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

MAPES TEMPERATURES A UNS 850 HPA

ANOMALIES TEMPERATURES PREVISTES PRÒXIMA SETMANA PER EL MODEL EUROPEU

Situació molt càlida la que viurem la pròxima setmana i serà com si estiguérem en els mesos de juliol o agost. El dilluns començarem setmana amb tranquil·litat atmosfèrica i temperatures que de nou estaran properes als 30 °C, però atenció cap a mitjans de la pròxima setmana i amb les últimes eixides del model Europeu, perquè començarà a afectar-nos una massa d’aire molt càlida de fins a 20 °C a 850 hpa que farà disparar-se les temperatures entre 30-35 °C a bona part de l’interior del territori Valencià. Atenció també alguns punts d’Andalusia perquè eixos valors podran inclús aplegar als 40 °C, el mapa d’anomalies es brutal i demostra clarament que no estarem davant una situació normal per a estes dates i amb tanta durada, per tant cada vegada ho estem notant més. CANVI CLIMÀTIC I TEMPERATURES MÉS EXTREMES QUE COMPORTARAN MÉS SEQUERA I FENÒMENS MÉS ADVERSOS SOBRETOT CAP A LES NOSTRES LATITUDS. QUE POR!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando