Per Nando

20/04/2023

40°C al mes d’abril? Podrà ser això?🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🥵🥵🥵🔥🔥🔥🔥🔥

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dijous 20 d’abril, queden 10 dies per finalitzar el mes i no hem vist caure ni gota quan estem parlant d’un mes que sol ser dels més plujosos de l’any, així ens encarem cap als 3 mesos sense vore ploure al nostre territori i les perspectives dels models són de desastre total. Mirem satèl·lit com tots els matins i ara mateixa trobem una mica de nuvolositat pel sud del territori Valencià que sense més transcendència en unes hores acabarà creuant. Aquesta vesprada sí que poden créixer algunes precipitacions o inclús alguna tempesta a la Catalunya central, però que tampoc deixarà massa precipitacions, recordem també que hui pujaran les temperatures deixant valors més propers als 30 °C i res a vore amb les temperatures discretes que hem tingut les últimes jornades.

TEMPERATURES ACTUALS!!!!

Font Avamet

Bé, hui també trobem algunes gelades molt dèbils i més puntuals que el dia d’ahir i que també aniran minvant els pròxims dies, les temperatures actuals ens fan traure ara mateixa quan són les 4 de la matinada el jersei o l’abric depèn de zones del nostre territori. Al voltant dels 10-15 °C trobem les mínimes a tot el litoral i prelitoral mentre que per l’interior sí que fa fred i les temperatures oscil·len entre els 0-9 °C i per tant abans d’eixir de casa cal abrigar-se.

UN FRONT EL CAP DE SETMANA?🌦🌦🌦🌦

Com he dit abans hui pujaran les màximes i de nou eixes temperatures s’enfilaran prop dels 30 °C entre hui i demà a comarques de la Diània ( sud de València I nord d’Alacant) mentre que hui quedaran frenades eixes màximes al litoral d’Alacant i Castelló gràcies a les brises, demà pràcticament podrà ocórrer el mateix i els valors més alts de nou es donaran a les comarques centrals. El cap de setmana ens creuarà un front de ponent que a penes deixarà 4 gotes mal comptades per l’interior, però serà tan poca cosa que inclús en fa vergonya nomenar-ho, les màximes baixaran un poc.

40°C LA PRÒXIMA SETMANA?☀️☀️☀️🔥🔥🔥

Espantat estic de vore els models per a la pròxima setmana on tindrem l’entrada d’una llengua d’aire càlid, d’orige Africà que deixarà temperatures molt anormals per a l’època en què ens trobem. Estic observant models i les màximes per zones d’Andalusia Oriental a partir de mitjans de la pròxima setmana podran estar molt a prop dels 40 °C, al nostre territori sembla que eixos valors màxims la pròxima setmana podran tocar els 35 °C. Una situació molt anòmala per a un mes d’abril que vorem si deixa algun rècord. Tot això vindrà acompanyat d’una setmana tranquil·la i assolellada on manarà l’anticicló a tot el territori peninsular. Bufffffff, que depressió.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando