Per Nando

19/04/2023

Algunes precipitacions dissabte, però atenció a la pròxima setmana 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 19 d’abril del 2023 i el primer que fem és observar el satèl·lit i l’aspecte del cel a estes hores és prou ras i així continuarà durant la jornada encara que tindrem pas de núvols més abundants aquesta vesprada sense més transcendència. Hui les temperatures màximes es mantindran com els últims dies amb uns valors rondant els 20 °C, però atenció a demà perquè tornen s pujar i es podran enfilar al voltant dels 30 °C de manera generalitzada.

TEMPERATURES ACTUALS A LES 4 DE LA MATINADA

Font Avamet

Peguem una ullada a les temperatures més fredes ara mateix a les poblacions del territori Valencià, encara que com sabem a la costa estes temperatures estan al voltant dels 15 °C tenim poblacions per l’interior que inclús ara mateix tenen gelades dèbils, és el cas de la rambla de Mariola a Bocairent amb -2,6 °C , -1,7 °C a Xixona, -1,6 °C al Toro, -1,3 °C a Agres o al voltant dels 0 °C a Xodos, Calles i Vistabella del Maestrat, recordem que a partir de demà les mínimes també tenen tendència a pujar i les gelades encara que siguen dèbils també desapareixeran per l’interior del nostre territori.

UN FRONT DE PONENT CREUARÀ EL CAP DE SETMANA 🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦

Bé l’oratge estable ens acompanyarà fins al pròxim cap de setmana, encara que demà a la vesprada-nit tenim la probabilitat de possibles ruixats sobretot a la part més nord-est de Catalunya que seran en general poca cosa i afectaran sobretot als Pirineus més orientals i la part de Girona. Com he dit al territori Valencià esperem que el sol ens acompanye fins al cap de setmana on el pas d’un front de ponent ens creuarà entre dissabte-diumenge i podrà deixar alguns ruixats dèbils sobretot a la província de Castelló i bona part de Catalunya. Recordem que seran precipitacions anecdòtiques i que a penes sumaran al tractar-se d’una situació de ponent, les temperatures podran baixar un poc dissabte, però de nou diumenge s’aproparan al voltant dels 30 °C.

PREPAREU-VOS PRÒXIMA SETMANA!!!!🔥🔥🔥🔥🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵

La propera setmana tampoc apleguen les pluges i entrarem cara la recta final del mes d’abril, tindrem una situació Anticiclònica, però atenció que vindrà acompanyada d’una massa d’aire molt càlida d’orige Africà que farà pujar encara més les màximes, unes màximes que donaran els seus valors més alts al sud i centre de la península i també al nostre territori amb valors propers als 35 °C a molts observatoris, sembla que la pròxima setmana ens ve una situació més típica del mes de juliol i damunt de manera general que farà traure la mànega curta a pràcticament tot el territori peninsular. Mare deuuuuuu quin estiuet ens espera.🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🔥🥵🔥🥵🔥🥵🔥🥵🔥🥵

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando