Per Nando

18/04/2023

Actualització!!! Les festes o la pluja?💥💥⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimarts 18 d’abril i de nou mirem al satèl·lit i hui trobem ara mateixa alguns núvols al litoral de Girona, núvols d’estancament que inclús podran deixar algun ruixat durant el matí, però coses molt poc significatives. Al nostre territori tenim alguns núvols baixos que aniran desfent-se durant la jornada, però que ací no esperem que deixen precipitacions o alguna gota mal comptada podria caure demà per la comarca dels Ports, però coses molt aïllades i insignificants.

TEMPERATURES ACTUALS

Font Avamet

Peguem una ullada a les temperatures quan són les 4 de la matinada i de nou les més fredes i amb gelades dèbils les trobem a l’interior i sobretot al nord del territori Valencià, però destaquem com sempre la rambla de Mariola a Bocairent que sempre es dona una de les dades més fredes de totes les poblacions del nostre territori I hui deixa un valor de -1,2 °C, però recorde que són les 4 del matí i eixa temperatura encara pot baixar més. Com a mínimes més altes de nou ens hem de desplaçar a les comarques més litorals amb valors com els 16, 2 °C de L’illa de Tabarca, però tenim poblacions que sobrepassen els 15 °C a estes hores com Xàbia, València i Dénia, quasi 15 °C també a poblacions com Oliva, Puçol o Torrevella.

PREVISIÓ TEMPERATURES EN ALTURA

Temperatures màximes prou discretes el que estem tenint, però no llanceu les campanes al vol perquè de nou a partir del pròxim dijous i divendres estes temperatures s’enfilaran molt a prop dels 30°C sobretot a les comarques més centrals, de nit farà fresca, però sembla que les mínimes per l’interior podran remuntar i podrien desaparèixer les gelades a les poblacions més habituals que estem nomenant els últims dies.

CAP DE SETMANA MÉS FRESCA I UN POC D’INESTABILITAT 🔵🔵🔵🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦

El cap de setmana pròxim i amb el pas de les Borrasques pel nord de la península I França podrà deixar un oratge un poc més rebolicat i que inclús no descartem alguna precipitació per l’interior de Castelló durant la jornada del dissabte. A més les màximes baixaran i de nou es situaran al voltant dels 20 °C, situació que agrairem per als que odiem la calor. Recorde que les festes de Moros i Cristians d’Alcoi no perillen i per tant podeu estar completament tranquils.

TENDÈNCIES PRÒXIMA SETMANA

Però bé no espereu massa canvis tampoc durant la pròxima setmana on de nou el pròxim dilluns se’ns tirarà al damunt una falca Anticiclònica que farà lluir el sol bona cosa i farà enfilar-se les temperatures màximes cap amunt, on inclús el pròxim dimarts eixos valors podran situar-se per damunt dels 30 °C a comarques de la Diània. No es veu cap situació de pluges ni a curt ni a mitjà termini i ens’n anem cap als 3 mesos sense ploure. Per tant festes o pluja? Les festes poden celebrar-se quan siga, la pluja fa falta si o si, per tant paciència i a seguir esperant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando