Per Nando

17/04/2023

Que diuen els models i les previsions?☀️⛅️🌦☁️🌧🌩⛈️🌪☔️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 17 d’abril, comencem setmana i ja ens encarem per a la recta final del mes, de nou un mes sec a tota la península i càlid. El primer que fem és mirar satèl·lit i de nou poc de núvol pràcticament a tot el territori peninsular, així continuarà els pròxims dies.

TEMPERATURES ACTUALS

Font Avamet

Temperatures fredes a estes hores per l’interior del nostre territori i que a mesura avancem cap al litoral les mínimes són més elevades, però també amb ambient fresquet, les mínimes més baixes ara mateixa les trobem en comarques del nord i també a zones muntanyoses del nord d’Alacant. Destaquem els -2 °C de Bocairent ( rambla de Mariola) o Ares del Maestrat i Vilafranca, vora 1 °C negatiu a Xixona, Calles o Castielfabib, però també com a Temperatures mínimes més altes ens hem de desplaçar fins a la costa i així trobem temperatures de 15 °C a estes hores a localitats com Xàbia, Alacant, Moraira i Dénia i moltes més localitats sobrepassen els 14 °C com veieu a les diferents taules elaborades per la meteoxarxa d’Avamet.

PREVISIÓ PROXIMS DIES I MÀXIMES ESPERADES.

MÀXIMES FINS DIMECRES

ANOMALIES A 850HPA PRÒXIMS 10 DIES

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMS DIES

La situació per aquesta setmana es presenta prou clara, des de hui i fins dimecres les màximes al nostre territori seran prou agradables i inclús ens haurem de ficar una mànega llarga, màximes que oscil·laran prop dels 20 °C. Però observeu les anomalies a mesura que avancem esta setmana i ja es veuen eixes tonalitats més càlides que van agranant tot el territori peninsular, per això el mapa sinòptic ens ho deixa clar, una borrasca a l’oest peninsular i que sembla que ens impulsarà aire càlid del nord d’Àfrica que de nou farà pujar les màximes a partir de dijous i que deixarà valors ben a prop dels 30 °C a molts indrets del territori Valencià. A més la borrasca Atlàntica començarà a enviar núvols que ací arribaran molt desfets i sense risc de precipitacions a partir de mitjans setmana.

I LA PRÒXIMA SETMANA?

Les tendències de cara la pròxima setmana tampoc veuen canvis evidents en les seues últimes actualitzacions i continuaríem amb una falca Anticiclònica a bona part del territori peninsular I amb borrasques centrades per l’Atlàntic que podrien vores frenades en el seu avanç a causa d’eixe Anticicló centrat al Mediterrani, però com dic aquest avanç per a la pròxima setmana són tendències que anirem confirmant els pròxims dies.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando