Per Nando

15/04/2023

Confiem cap a finals d’abril?☁️🌧☔️☁️🌧☔️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 15 d’abril, portem pràcticament 70 dies sense caure cap gota desde l’últim temporalet que va afectar sobretot les comarques del sud cap mitjans Febrer i per tant la preocupació és evident i sobretot per a la gent que viu del camp, recordeu també que l’aigua és vida i per tant cal que ploga, perquè segur que aquest estiu tornarà a ser insuportable, això cada vegada queda més clar. Mirem satèl·lit I de nou ens trobem en un cel ras i que deixarà que el sol torne a lluir i acabe deixant temperatures màximes properes als 30 °C a les comarques més habituals com la Diània.

ATENCIÓ AL VENT!!!

Font Avamet

Atenció al vent que bufa al nord del territori i que Aemet manté avís taronja a la comarca dels Ports, un vent que ara mateixa deixa les ràfegues més fortes a poblacions com Rosell amb 122 km/h, la Serratella amb 113 km/h, els 105 km de Catí, 100 km a la Pobla de Benifassà o els vora 80 d’Olocau del Rei i Morella. Continuarà bufant fort aquest vent de mestral fins demà mati que començarà a amainar.

I ARA QUE, COM ES PRESENTEN ELS PRÒXIMS DIES?

Sense complicacions meteorològiques es presenta l’oratge durant demà diumenge i tot el que queda de setmana per tant situació tranquil·la i sense pluges en almenys uns deu dies, demà el que sí que patirem és una davallada dels termòmetres que deixaran les màximes properes als 20 °C i així es mantindran fins dijous que tornaran a pujar altra volta amb registres propers als 30 °C.

CANVIS PER FINALITZAR ABRIL?☔️☔️☔️☔️

Això és el que veuen alguns models estacionals de cara la recta final d’abril I en concret l’última setmana, ara alguns models operacionals també s’apunten a eixos canvis que podrien portar la pluja cap a les nostres terres, però sabeu que ja estem prou escaldats i per tant açò ho agafem perquè alguna cosa hem de vore, no li llevarem ull per si de cas, però de moment a Meteopoble no ens refiem i per tant com sempre diem  caldrà fer Seguimeeeeeeent 😄😅😉💪💪💪☁️🌧☔️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando