Per Nando

14/04/2023

Atenció!!! Demà el vent bufarà amb ràfegues superiors als 100 km🌬🌬🌬🌬🌬🌬🔴🔴🔴🔴🔴

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Açò quines hores són? Jeje, últimament estic dormint un poc més, la situació meteorològica no convida massa i per tant cal agafar forces en aquests moments perquè ja vindran situacions que de veritat caldrà matinar. Bé hui divendres 14 d’abril i de nou mirem satèl·lit i continuem sense cap situació que porte núvols i pluja cap a les nostres comarques. Pas de núvols a estes hores sense cap importància i temperatures que hui començaran a pujar i deixaran màximes properes als 25°-28 °C.

ATENCIÓ DEMÀ AL VENT!!!🌬🌬🌬🔴🔴🔴🔴

AVÍS AEMET PER VENT

PREVISIÓ VENT

Atenció a les comarques del nord a partir d’esta nit i demà mati, sobretot precaució a la comarca dels Ports i Tarragona perquè el vent podrà bufar amb ràfegues superiors als 100 km/h, un vent de mestral que guanyarà força durant el dia I que demà serà un dia complicat en aquestes comarques. Aemet activat avís taronja i per tant aquest avís te un cert percentatge de risc per a la població, per tant precaució!!! A partir de diumenge el vent amainara.

PUJADA I BAIXADA DE TEMPERATURES 🔵🔴🔵🔴🔵🔴

A PARTIR DE DIUMENGE

DE NOU CALOR A PARTIR DE DIJOUS

Aquest cap de setmana també tindrem pujada i baixada de termòmetres, demà tindrem màximes que inclús s’aproparan als 30 °C, diumenge tornen a baixar i es quedaran amb valors propers als 20 °C de màxima fins al pròxim dimecres que de nou les temperatures començaran a pujar i s’enfilaran novament prop dels 30 °C. Tot açò vindrà acompanyat de tranquil·litat atmosfèrica i per tant d’oratge estable i sense perspectiva de canvis ni a curt ni a mitjà termini. Paciència!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando