Per Nando

13/04/2023

Que diuen hui els models?🥵🔥☀️☔️🔵🌦🌧☁️⛅️⛈️🌩

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dijous 13 d’abril i ens alcem per a preparar la previsió que de seguida detallem a vore que van dient els models tant per als pròxims dies com per a la pròxima setmana i les possibles tendències. De moment mirem satèl·lit i radar i ens està acabant de creuar un front que deixa nuvolositat a estes hores al nostre territori i inclús han deixat algunes precipitacions a Catalunya, en concret al litoral Barceloní on inclús s’ha format alguna tempesta.

AHIR DE NOU VA FER CALOR🥵🔥🥵🔥🔥🥵

Font Avamet

Com estava previst ahir el ponent va deixar registres de temperatures altes per a trobar-nos en un mes d’abril. Podem destacar els 33,6 °C de Crevillent o Oriola, els 32,8 °C d’Oliva, Pedreguer o Almenara i entre 31-32 °C a poblacions com Gandia, Asp, Xixona, Elx, Pego, Asp, Quartell, L’Eliana, València, El Ràfol d’Almunia i Ondara entre altres. Hui les màximes baixen vora 10 °C, però demà i dissabte tornen a pujar per damunt dels 25 °C i sense descartar que dissabte inclús algun punt arribe als 30 °C.

EL VENT BUFA FORT 🌬🌬🌬🌬

AVISOS VENT

RÀFEGUES DE VENT ÚLTIMES HORES

Font Avamet

Les últimes hores el vent de mestral s’ha deixat notar a punts de l’extrem nord del territori Valencià i també ho segueix fent a bona part de les comarques de més al sud de Catalunya on en el dia de hui continuaran en avís groc. Destaquem les ràfegues més fortes a poblacions com Vilar de Canes amb 108 km/h, 95 km a Rossell, 93 km a la Torre d’en Besora, 89 km a Ares del Maestrat o la Serratella, 87 km a Catí o els 82 km a Xodos entre altres. De moment ací va amainant el vent, però atenció perquè de nou el dissabte tornarà a bufar amb ràfegues de mestral de més de 100 km/h a les zones més habituals de l’extrem nord de la província de Castelló.

CAP DE SETMANA TRANQUIL I ESTABLE, PERÒ I LA PRÒXIMA SETMANA?☁️⛅️🌦

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMA SETMANA

ANOMALIES TEMPERATURES PRÒXIMA SETMANA

A partir de diumenge començarà a canviar el patró atmosfèric i de nou patirem una davallada de les màximes que quedaran més fresques també per a quedar-se tota la pròxima setmana, almenys no farà la calor que estem patint. Entrarem en una situació més allevantada que inclús podrà deixar algunes precipitacions dèbils el pròxim dimarts sobretot a les comarques més litorals del territori Valencià. Aquest canvis que es preveuen per a la setmana que ve de moment no veuen una situació de pluges de més entitat cap a les nostres latituds, sembla que no vol acabar quallant res important i així ho veuen els models el dia de hui. Sé que molts s’alegraran perquè comencen les festes en algunes poblacions, però fa falta que ploga!!! Si no tenim cap temporal abans de l’estiu ho anem a passar mal i enguany anem per un camí que cap configuració atmosfèrica vol deixar pluges al territori Valencià I Catalunya. En fi…….

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando