Per Nando

12/04/2023

Tendències!!!! Plourà?☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 12 d’abril, la veritat que hui comence a escriure aquestes paraules amb més tranquil·litat, poc a poc les coses van ficant-se al seu lloc després de mesos on la salut no ha estat la millor companyia, per tant a poc a poc Meteopoble va agafant força, encara que ara ens fa falta un poc més de moviment meteorològic. Bé com tots els dies mirem satèl·lit i com fa dies no hi ha res important que calga destacar al nostre territori, cel prou ras que hui deixarà un dia de molta calor.

MÀXIMES QUE HUI SUPERARAN AMPLIAMENT ELS 30°C.

Hui serà un dia on el vent de ponent i les temperatures màximes seran les autèntiques protagonistes. Atenció a les comarques centrals i del golf de València i sud de la província d’Alacant perquè superaran els 30 °C i inclús s’aproparan als 35 °C amb més probabilitat al sud d’Alacant, vorem si la població d’Oriola hui de nou fa la màxima del dia.

DEMÀ BAIXADA IMPORTANT DE LES TEMPERATURES 🔵🔵🔵🔵🔵🔵🔵

Demà baixaran les temperatures i deixaran un ambient més agradable amb eixa baixada que pot ser fins a 10 °C en eixes poblacions on hui les màximes seran superiors als 30 °C. Recordem també que hui s’activa avís groc per vent a les comarques de l’extrem nord de la província de Castelló i també comarques com Tarragona i Barcelona com també la zona de l’Empordà per ràfegues superiors als 70-90 km, per tant precaució amb aquest vent que també continuarà el dia de demà.

QUE DIUEN LES TENDÈNCIES? PLOURÀ O QUE?☔️☔️☔️☔️☔️☔️

ANOMALIES TEMPERATURES PRÒXIMA SETMANA

PATRÓ ATMOSFÈRIC PRÒXIMA SETMANA

Tots pendents de la pròxima setmana i finals d’abril per anar veient si per fi aplega la pluja cap a les nostres terres, sí que pareix que la pròxima setmana amb el nou patró atmosfèric que tindrem amb eixe Anticicló que es podrà situar entre el nord i centre d’Europa afavorirà que el vent puga entrar més allevantat i portar més humitat cap a les nostres latituds, a més això comportarà una setmana d’anomalies de temperatures més baixes per a l’època a tota la façana Mediterrània i per tant cal esperar una setmana més fresca que la que tenim estos dies, no serà així a tota la península, perquè llevat del nostre territori a la resta sembla que les anomalies de temperatures seran més altes de l’habitual. Però la pregunta és si plourà la setmana que ve? En els models actuals es veu una certa humitat cap a mitjans de la pròxima setmana que podria portar algunes precipitacions cap a les nostres terres, però no es veu una situació d’inestabilitat massa acusada perquè de moment no es veu cap borrasca, caldrà esperar per a vore com es mouen les peces perquè sembla que les properes 2 setmanes la nova configuració atmosfèrica ens podrà portar més moviment i temperatures més fresques. Per tant seguiment a totes les noves actualitzacions a Meteopoble.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando