Per Nando

11/04/2023

Atents a les tendències, els 2 models aposten per bloqueig, plourà?🤞🤞🤞☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimarts 11 d’abril, hui és un dia especial per a mi, en una estona marxem cap a València i a vore que ens diuen del xicotet de casa Isac, esperem que tot vaja bé!!! Mentrestant mirem satèl·lit i de nou l’aspecte del cel al territori Valencià és poc problemàtic i a penes tenim nuvolositat que no impedirà que el sol acabe fent acte de presència i tinga’m un dia molt paregut al de les últimes jornades.

DEMÀ PONENT I CALOOOOOR!!!!!🔥🔥🔥🔥🔥

VENT PER A DEMÀ

TEMPERATURES MÀXIMES PER A DEMÀ

Demà serà un dia on la calor serà l’autèntica protagonista sobretot a les comarques més centrals i del sud del territori Valencià, poblacions de comarques d’El Camp de Túria, L’horta, Les Riberes, La Safor, La Vall d’Albaida, la Marina Alta, La Costera, El Baix Segura o inclús El Baix Vinalopó podran tocar o superar els 30 °C de màxima, tot això gràcies al vent de ponent que bufarà i aplegarà ben recalfat cap al nostre territori.

DIJOUS BAIXADA IMPORTANT DE TEMPERATURES 🔵🔵🔵🔵

AIRE FRED A UNS 5500 METRES

VENT EN SUPERFÍCIE PER A DIJOUS

Dijous patirem una baixada important de les temperatures respecte als valors que es donaran el dia de demà, amb el pas d’una massa d’aire més freda i el gir del vent de mestral que podrà bufar amb força al nord de la província de Castelló i Tarragona i l’entrada de brises al sud farà que les màximes baixen vora 10 °C respecte a les de demà. L’oratge continuarà tranquil durant els pròxims dies i de nou les temperatures pujaran de cara a divendres. El pròxim cap de setmanatambé tindrem tranquil·litat absoluta i sense risc de precipitacions.

ATENTS A LA PRÒXIMA SETMANA, PERÒ RECORDEM QUE SON TENDÈNCIES ⛈️🌩🌦⛅️🌧☔️

Cal seguir dia a dia els models de cara la pròxima setmana perquè ara mateixa tant el model Europeu com el model Americà insinuen una configuració de bloqueig Anticiclònic a Centre-Europa i afavorint una possible situació més allevantada cap a les nostres latituds per a la pròxima setmana. Ara falta que només encaixen bé les peces i puga formar-se alguna borrasca que ens poguera portar eixa pluja per a la setmana que ve. Recordeu que són tendències i recordeu que eixes tendències també marcaven pluja per a Pasqües i mireu com ha quedat tot. Per això mateixa no és una situació clara i anirem esbrinant el que pot passar en les següents actualitzacions.

MENTRESTANT MOLTA FORÇA ISAC I A PER TOTES. LLUITAREM JUNTS!!! VA X TU❤️❤️❤️❤️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando