Per Nando

10/04/2023

El model Americà aposta en un canvi de patró pròxima setmana, plourà?☔️☔️☔️☔️☔️☔️

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 10 d’abril i dia de Pasqua, encara que durant el cap de setmana els nostres pobles sobretot de costa com per exemple Dénia i Xàbia han estat de gom a gom, hui també és un dia per a eixir a menjar-se la mona. De nou observem satèl·lit i veiem alguns núvols per Catalunya i per la província de Castelló que a penes tindran conseqüències i aquests núvols són fruit del front que comença a guaitar per la zona de Galícia.

CALOR I PONENT A LA VISTA.🔥🔥🔥🔥🔥

Setmana de calor i amb màximes que es quedaran al voltant dels 25-30 °C, però com vaig notar ahir a vora mar eixa brisa que corre fa que et hages de ficar la jaqueta o et geles, per contra en les comarques més centrals i per l’interior eixes màximes més altes ens fan mantindre la mànega curta a les hores centrals del dia amb eixe sol que inclús crema. Atenció al dimecres perquè bufarà ponent i la situació a la costa canviarà i deixarà un dia de ple estiu i tant al litoral com a les comarques centrals les temperatures es podran enfilar per damunt dels 30 °C.

CONFIEM EN EL MODEL AMERICÀ? PERÒ AMB CAUTELA QUE QUEDA MOLT ☔️☔️☔️☔️☔️

A partir de dijous baixen les temperatures entre 5 a 10 °C i deixant una normalització de les màximes, el pas d’un front podrà deixar alguna gota pel nord, però coses poc importants, el vent bufarà de mestral més fresc. Atenció a les tendències que ens mostra el model Americà de cara la pròxima setmana amb eixe Anticicló que vol tornar a insinuar un ascens cap a les Illes Britàniques i que podrà enviar vent de llevant i aire fred en altura, per tant situació propicia per a pluges cap a les nostres latituds, el problema és que queda un món i tenim models com l’Europeu que veuen una situació pareguda, però amb menys inestabilitat, per tant vull recalcar que amb açò ni vull dir que la pròxima setmana plourà, vull dir que hi ha una possibilitat menuda que puga’m tindre canvis en els centres d’acció i que ens puguen portar més llevants i inclús inestabilitat, per tant cal seguiment i a vore que va passant. Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando