Per Nando

9/04/2023

Es veuen tendències de pluges. Ens refiem?☔️☔️🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Diumenge dia 9 d’abril i tant hui com demà al nostre territori mana la tradició d’anar a menjar-se la mona a l’aire lliure, en algun dels nombrosos paratges que té la nostra terra i que ens fan gaudir també de la natura. Doncs bé, per l’oratge no caldrà patir massa perquè ens alcem mirant el satèl·lit I la nuvolositat és escassa i així continuarà al llarg de la jornada, les temperatures a penes variaran i de nou tornarem a tindre calor a les hores més centrals del dia.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR

Font Avamet

Ahir de nou les màximes es van apropar als 30 °C o inclús els van superar com és el cas de la població d’Oriola amb 31,1 °C, a punt de tocar els 30 °C a poblacions com Requena o Bigastre o els vora 28 °C de Villena, Elda o Aiora.

ATENCIÓ A LES MÀXIMES I EL PONENT DIMECRES 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥☀️☀️☀️☀️☀️☀️

Continuarem amb una situació d’aire càlid al damunt la pròxima setmana que farà que de nou les màximes continuen pujant a les hores centrals del dia per damunt dels 25 °C. Atenció!!! Al pròxim dimecres perquè entrarà un nou factor gens agradable per als Valencians i és que el ponent de nou farà disparar les màximes a les comarques més litorals i prelitorals del nostre territori i inclús podrà deixar temperatures entre 30-35 °C. A partir de dijous una vaguada creuarà la península i farà baixar de nou les temperatures entre 5-10 °C, sembla que les tempestes que es veien per al pròxim dijous amb el pas de la vaguada només quedaran reduïdes al nord de la península i la part nord del territori Català i amb més probabilitat a la zona Pirenaica.

TENDÈNCIES DE PLUGES. ENS HO CREGUEM?☔️☔️☔️☔️☔️🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Com sabeu estem desesperats perquè fa 2 mesos que no cau ni gota al nostre territori, per tant des de Meteopoble ens anem fixant dia darrere dia en els models per anar veient si les tendències ens volen mostrar alguna cosa. Fa una setmana els models veien que tindríem moviment per a la setmana de Pasqua que és esta que anem a entrar. Doncs ara comencen a insinuar una recol·locació de peces favorable per a veure ploure la setmana de Sant Vicent. Com dic estem parlant de tendències perquè alguna cosa haurem de fer donat l’oratge tan avorrit que estem tenint, per tant ens agarrem aquest ferro calent i anem a seguir-ho per si de cas va confirmant-se i per fi arriben les pluges tan esperades al nostre territori per a la setmana del 17 d’abril. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando