Per Nando

8/04/2023

Atenci贸!!! Ponentada dimecres i tempestes dijous 馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 8 d’abril i tornem amb la previsi贸 di脿ria de聽Meteopoble,Nando. Primer que res mirem sat猫l路lit i de nou i per en猫sim dia consecutiu poca acci贸 trobem聽quan聽nuvolositat i pluges, per tant com veieu cel prou ras llevat d’alguns n煤vols sense import脿ncia per la prov铆ncia de Castell贸 o Catalunya i que aix铆聽es聽mantindr脿 tot el dia.

TEMPERATURES ACTUALS I TEMPERATURES M脥NIMES

Font Avamet

Peguem una miradeta a les m铆nimes extretes de la聽meteoxarxa聽d’Avamet聽i ara mateixa les m铆nimes oscil路len entre els 10/15鈥癈聽a les zones costaneres i comarques centrals del territori Valenci脿. Com聽茅s聽normal cap a l’interior fa m茅s fred i encara trobem temperatures per davall zero com聽茅s聽el cas de la聽Rambla聽de Mariola a Bocairent que ara mateixa聽t茅聽una m铆nima de -3鈥癈聽i 茅s la m茅s baixeta de les nostres terres.

CONTINUAR脌 LA CALOR I ATENCI脫 A LA PONENTADA DE DIMECRES 馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟

MAPA EN ALTURA PR脪XIMS DIES

M脌XIMES DIMECRES 馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟

Continuem al damunt en una massa d’aire c脿lid que fa que els term貌metres es disparen en les seues m脿ximes fins valors que ronden els聽25鈥癈聽a bona part del territori Valenci脿, per貌聽a la nit聽encara fa fresca i per tant cal abrigar-se. Atenci贸!!! El pr貌xim dimecres de nou mour脿 el vent de ponent i les m脿ximes tornaran a enfilar-se per damunt dels聽30鈥癈聽a les comarques m茅s litorals de la prov铆ncia de Val猫ncia i interior d’Alacant. Sembla que aquest dia de nou ser脿 cr铆tic per als incendis i per tant caldr脿 tindre molta precauci贸.

DIJOUS VAGUADA, BAIXADA DE TERM脪METRES I POSSIBLES TEMPESTES 馃數馃數馃數鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍

Dijous una聽vaguada聽creuar脿 la pen铆nsula i aix貌 far脿 baixar les temperatures聽 i en algunes zones aquesta baixada ser脿 important respecte als valors que es donaran el dimecres, esperem una baixada en les m脿ximes d’uns 5-10鈥癈聽aproximadament. Atenci贸 perqu猫 tamb茅 el聽proper dijous聽i amb l’aire fred en al莽ada creix la inestabilitat i per tant caldr脿 estar pendents de les tempestes que es puguen formar聽 de vesprada i que ara mateix la probabilitat m茅s alta la trobem a la prov铆ncia de Castell贸 I Catalunya. Ho seguirem. Per貌 de moment no veiem cap situaci贸 que ens puga portar pluges generals i copioses al nostre territori i a莽貌 茅s preocupant perqu猫 ens聽anem聽endinsant聽cap a l’estiu.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando