Per Nando

7/04/2023

Novetat!!!! Possible vaguada i tempestes pròxima setmana?⛈️⛈️⛈️🌩🌩🌩🌩

Meteo

Destacats

Bon dia!!! 7 d’abril, Divendres Sant i festiu per a tots, si teniu programat alguna cosa durant estos dies, no caldrà patir per l’oratge perquè aneu a tindre bona cosa de sol i temperatures que aniran enfilant-se cap amunt dia darrere dia. De nou observem el satèl·lit i de nou està més net de núvols que una patena al nostre territori i també a la resta de la península Ibèrica.

MOLTA CALOR PRÒXIMA SETMANA🔥🔥🔥

Atents entre dilluns i dimecres perquè possiblement les temperatures màximes de nou s’enfilaran per damunt dels 30 °C a bona part del territori Valencià, seran dies de forta calor que pràcticament afectaran a tota la península Ibèrica i per tant haurem d’estar pendents també dels incendis forestals. Una calor que comença molt prompte i que segons alguns models estacionals auguren un estiu molt càlid cap a la nostra zona. No sé si ho aguantarem.

ATENTS!!! POSSIBLES TEMPESTES DIJOUS ⛈️⛈️⛈️⛈️

Caldrà estar atents a una possible vaguada que podrà creuar la península a partir de dijous amb una davallada important de les màximes i a més podrà portar tempestes cap al nostre territori entre dijous i divendres de la pròxima setmana, no seria una situació de pluges generals, però si acaba confirmant-se aquesta vaguada no descartaria que estes  tempestes foren localment fortes. Cal tindre en compte que vindríem de dies calorosos i serà un factor rellevant que caldrà vigilar. Almenys tenim una situació a la vista per a torbar-se i anar veient si van confirmant-se aquestes tempestes per a la setmana que ve.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando