Per Nando

6/04/2023

Vorem ploure?☔️☔️☔️☔️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dijous 6 d’abril i Dijous Sant també, des de hui comença un llarg pont festiu fins al pròxim dimarts on tots quedem pendents del cel. De moment com tots els dies mirem satèl·lit i de nou res interessant que contar, cel prou ras a estes hores i mínimes que oscil·len entre els 10°C de la costa i rondant els 0°C en zones més fredes de l’interior.

ENTRADA D’AIRE CÀLID DE NOU🔥🔥🔥

Encara que estos últims dies estem tenint temperatures prou agradables o inclús fresques en aquest mapa ja podeu observar com a partir del pròxim cap de setmana se’ns tira al damunt una nova irrupció d’aire càlid que tornarà a deixar els termòmetres per damunt de la mitjana. Atenció al proper dilluns perquè inclús eixos valors podran acostar-se fins als 30 °C. Tot això vindrà acompanyat d’oratge estable.

ANOMALIES A 850 HPA PRÒXIMA SETMANA

Observeu el mapa d’anomalies de temperatures per a la pròxima setmana a tota la península Ibèrica, aquest mapa ens afirma que la setmana que ve viurem una setmana càlida, al centre d’Europa sí que sembla que viuran una setmana més freda del normal. Per tant mànega curta de nou, però almenys sense ponent que serà d’agrair, tot i que a les nits encara haurem de traure els jerseis perquè refrescara.

PERÒ EL TÍTOL HUI ÉS CLAR, VEUREM PLOURE?

Els models meteorològics són desastrosos tant en el primer com el segon panell i només veuen que Anticicló i isotermes càlides en totes les seues eixides i en tots els models fiables, per tant de moment la pluja ni olorar-la en almenys 10 dies o més i en el que pareix una de les primaveres més càlides i seques dels últims anys. Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando