Per Nando

5/04/2023

Torna la calor!!!☀️🔥🥵☀️🔥🥵

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! A punt quasi de començar el pont de Pasqües i sense perspectiva de canvis en la situació meteorològica, en tant que ens agrada en aquest canal parlar de trons i pluja i de moment no hi ha manera que qualle alguna cosa decent cap a les nostres terres. Mirem satèl·lit i poca novetat tenim també al cel i així seguirem els pròxims dies.

ANTICICLÓ I CALOR☀️☀️☀️☀️☀️🥵🥵🥵🥵

ANOMALIES TEMPERATURES A 850 HPA PRÒXIMA SETMANA

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMA SETMANA

Com he dit abans sense canvis, però també sense canvis per a la pròxima setmana, a partir de dissabte els termòmetres aniran cap amunt i mireu el mapa d’anomalies positives a uns 1000 metres d’altura per a la  setmana que ve , de nou calor la que ens espera a partir del pròxim dissabte i que inclús el dilluns podríem tindre màximes properes als 30 °C. I sembla que l’oratge Anticiclònic també té tendència a acompanyar-nos tota la pròxima setmana i sense indicis de canvis que ens pugen portar pluges. Paciència!!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando