Per Nando

4/04/2023

Al final Pasqües en pluja o sense pluja?☁️⛅️🌧🌦☔️⛈️☀️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia, dimarts 4 d’abril i ací estem tots esperant la pluja que ja fa més d’un mes que no cau ni gota a bona part de la façana Mediterrània. Mirem satèl·lit i veiem un poc de nuvolositat ara mateixa pel sud del territori Valencià sense més transcendència, però atents que hui creix un poc la inestabilitat i aquesta vesprada creixeran nuclis de precipitació que podran deixar alguns ruixats per les muntanyes d’Alacant i interior de la província de Castelló, però no seran grans pluges.

PUJADA DE TERMÒMETRES DE CARA EL PRÒXIM CAP DE SETMANA.

Finalment aquesta setmana es presenta prou més tranquil·la de l’esperat fa uns dies i també si veieu el mapa en altura a partir del pròxim cap de setmana de nou ens vorem afectats per una nova entrada càlida que enfilara els termòmetres per damunt dels 25 °C, tot això vindrà acompanyat d’oratge estable que deixarà festejar les processons de setmana Santa sense cap problema.

I LA PRÒXIMA SETMANA? TAMPOC PLOURÀ?

Les últimes eixides dels models fulminen totes les opcions de canvis importants de cara la pròxima setmana, fa uns dies tots els models meteorològics coincidien en un bloqueig Anticiclònic que podia fer que les Borrasques anaren circulant pel sud peninsular. Doncs bé, les últimes eixides aposten perquè les peces no acaben d’encaixar per a vore ploure al nostre territori ni tampoc a gran part de la península, l’anticicló de nou guanyarà protagonisme pel sud i ja vorem si no acaba tot en ponent de nou. Fa falta que ploga i açò ja és seriós!!! Esperem que aquest panorama canvie prompte i ens acompanye un bon temporal que faça saó.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando