Per Nando

3/04/2023

Canvis en les tendències 🌤☁️⛅️🌧🌦☔️⛈️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Comencem setmana on molta gent està molt pendent de l’oratge a causa de les diferents processons religioses que es fan a causa de la setmana Santa. Ara de seguida explicarem com veiem el tema el dia de hui. De moment mirem al cel i ens alcem amb gens de nuvolositat a cap indret de la Façana Mediterrània i així continuarem durant tota la jornada.

DEMÀ ALGUNES PRECIPITACIONS AILLADES.

Demà tenim el risc d’algunes precipitacions que es podran produir durant la vesprada i que no descartem que puguen vindre acompanyades d’algun tro. Seran pluges molt disperses i que podran afectar punts de muntanya del nord d’Alacant i també per l’interior de Castelló, repetisc que seran coses molt poc importants.

RESTA DE SETMANA SANTA I PASQUA 🌤☁️⛅️🌧🌦☔️⛈️

Sembla que tindrem finalment una setmana Santa prou tranquil·la al nostre territori i les últimes actualitzacions dels models desinflen la configuració de llevant i inestabilitat de cara a Pasqua, el cinturó Anticlonic es forma més cap a l’est dels nostres interessos i per tant nosaltres entraríem dins del radi d’acció de l’Anticicló peninsular, deixant tota la inestabilitat a tota la part més sud-est d’Europa. Tot açò encara pot variar i per tant caldrà seguir les diferents eixides, perquè aquesta configuració dels diferents centres d’acció no és la mateixa de la qual hem viscut les passades setmanes. Creuem els dits i per tant fem seguiment perquè les coses varien un poc i puga’m veure ploure la pròxima setmana, perquè al final la setmana santa serà prou més tranquila del que en un principi esperàvem.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando