Per Nando

1/04/2023

ATENCIÓ!!! És confirmen Pasqües més rebolicades i fresques☔️☔️⛈️⛈️☔️☔️🔵🔵🔵🔵

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Hui dia 1 d’abril, comencem mes i ho fem molt paregut com vàrem acabar març meteorològicament parlant, estabilitat atmosfèrica que si mirem al satèl·lit només deixa cel més tapat cap al nord del territori i Catalunya i inclús la província d’Alacant, però són núvols que acabaran deixant lluir el sol i no porten pluja.

MÀXIMES AHIR, CALOOOOR!!!🥵🥵🥵🥵🥵

Font Avamet

Ahir de nou vàrem tindre un dia d’estiu, màximes que novament varen superar els 30 °C a molts indrets del territori Valencià. La màxima la va donar Oriola amb 32,4 °C, però tenim poblacions amb més de 31 °C com Crevillent, Elx, Bigastre, La Vila Joiosa, Onda, Formentera del Segura i Vila-real, però com he dit anteriorment són moltes més poblacions on ahir varen superar els 30 °C. Hui baixen les temperatures respecte ahir i sembla que per fi de moment s’acaben estes màximes tan escandaloses i entrem en un període més fresc.

DEMÀ ATENCIÓ AL VENT, AVISOS ACTIVATS 🌬🌬🌬🌬🌬🌬

A partir d’esta nit el vent de mestral bufarà en gana i això farà baixar les temperatures encara més el dia de demà amb una entrada més freda que serà renovada per la càlida que ens ha estat afectant fins ara. Atenció al vent a partir d’esta nit i matinada a la província de Castelló i algunes zones de Catalunya on les ràfegues podran superar els 100 km/h. Aemet activa avís groc i taronja per eixes ràfegues de vent que inclús poden ser perilloses a l’extrem nord de l’interior de Castelló i sud de Tarragona.

ENTREM EN UN PERÍODE MÉS FRED I INESTABLE 🔵🔵🔵🔵🔵🔵

ANOMALIES TEMPERATURES A 850 HPA PRÒXIMA SETMANA

Tenim canvi de patró atmosfèric que sembla que per fi farà baixar els termòmetres a partir de demà i on més notarem eixa baixada serà en les màximes que es quedaran al voltant dels 20 °C a les zones més càlides del territori Valencià, sembla que cap allà el dijous o divendres inclús encara baixaran més deixant dies més frescos i per davall de la mitjana.

LA GRAN PREGUNTA, PLOURÀ A PASQÜES?☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️☔️

Atenció perquè en tots els models meteorològics va guanyant la tendència d’un potent Anticicló entre les Illes Britàniques I Països Escandinaus que farà que ací a partir de dimecres tinga’m més humitat amb l’entrada de vents més allevantats que inclús podrien deixar alguna gota. La configuració que tindrem per als dies principals de Pasqües farà que les Borrasques puguen circular pel sud de la península i per tant deixar un oratge més rebolicat i fresc com he dit anteriorment, encara és molt prompte confirmar on afectarà eixa inestabilitat, però alguns models intueixen que serà la façana Mediterrània i el sud peninsular les més afectades per les precipitacions, tot açò està per confirmar, però ja vos dic que aquest nou patró atmosfèric que tindrem la pròxima setmana m’agrada per a que puga acabar quallant un episodi de precipitacions importants per les nostres llars. Com sempre les pròximes actualitzacions aniran desxifrant si finalment plourà a Pasqües o no a les nostres terres, però la probabilitat que ploga creix dia a dia.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando