Per Nando

30/03/2023

Atenció a les màximes, però després canvi de configuració, plourà a Pasqua?🔵🔵🌦⛈️🌧☔️☁️⛅️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Alguns núvols sense importància creuen per la península que inclús no es descarta que puguen deixar alguna gota pel nord del territori, però coses inapreciables. Hui caldrà destacar les màximes que patirem com vorem a continuació.

MOLTA CALOR HUI I DEMÀ

TEMPERATURES EN ALTURA A 850HPA

TEMPERATURES EN SUPERFÍCIE

Com veieu la massa càlida que ens està afectant i junt amb el vent de ponent faran que entre hui i demà les temperatures foren com si estem al juliol. Atenció a comarques com les Riberes, La Safor, La Vall d’Albaida, La Costera, El Baix Segura i inclús la Marina Alta on les màximes hui superaran els 30 °C i inclús no descartem que arriben o superen lleugerament els 35 °C a les comarques del Baix Segura o inclús de la Costera.

CAP DE SETMANA AMB BAIXADA DE TEMPERATURES

Bé, sembla que caldrà patir 2 dies més i de cara el cap de setmana començaran a baixar de nou les temperatures i la baixada serà d’uns 10/12 °C respecte als valors que es donen hui i els que es donaran diumenge. Una massa més freda començarà a entrar pel nord i serà renovada per la càlida que estem patint i que diumenge a més vindrà amb vent de mestral que podrà bufar amb molta força a l’extrem nord de la província de Castelló.

PASQÜES, QUE PASSARÀ?

La pròxima setmana serà una setmana més freda i amb una configuració diferent, possible ascens de l’anticicló al nord i porta oberta a borrasques que podrien circular pel sud del territori peninsular. Sembla el dia de hui que el dijous i Divendres Sant podria aguantar eixa pluja, però açò no és una situació confirmada, perquè entre ahir i hui les eixides van variant molt en totes les seues actualitzacions. Caldrà esperar un parell de dies més a vore com actualitzen, però les opcions a veure pluja a mig-llarg termini són més altes que la situació sinòptica que hem patit les últimes setmanes. A esperar i Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando