Per Nando

29/03/2023

Tendències prometedores. Fara fred!!! Però plourà a Pasqües?🔵🔵🔵🌧⛈️🌦⛅️☁️☔️☔️

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Per fi bones notícies respecte a l’incendi de l’Alt Millars i on després de 6 dies cremant, ahir gràcies a les condicions meteorològiques van poder controlar alguns punts. Eixa és la tasca que mantindran hui també perquè les condicions de l’oratge seran idèntiques a les d’ahir i cal aprofitar perquè demà serà un dia crític. Bé com tots els dies mirem el satèl·lit i de nou continua l’absència de núvols al nostre territori i amb borrasques circulant al nord d’Europa.

ATENCIÓ DEMÀ A LA PONENTADA I LA CALOR!!!🔥🔥🔥🔥🔥🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵

A partir de demà torna el ponent i les temperatures elevades al nostre territori, caldrà prestar atenció a les màximes entre demà i divendres on en comarques de la Diània ( sud de València i nord d’Alacant )I extrem sud d’Alacant podran superar els 30 °C i inclús apropar-se als 35 °C. Calor esgotadora i ponent perillós per als incendis, així que molta precaució amb el foc i on feu foc.

PER FI!!!! CANVI DE TENDÈNCIES I CANVIS IMPORTANTS 🔵🔵🔵🔵🔵🌦⛈️☔️☁️⛅️

MAPA SUPERFÍCIE PRÒXIMA SETMANA

MAPA A 850HPA

Tenim bones notícies!!!! A partir de diumenge baixaran clarament les temperatures i la pròxima setmana tindrem una situació meteorològica prou diferent a les últimes setmanes. Situació amb temperatures més fredes que ens faran traure els jerseis de nou de l’armari, farà més fred del que toca en aquestes dates, a més sembla que tindrem un Anticicló que s’enfilara cap a Centre-Europa o les Illes Britàniques i podrà portar vents més humits cap a la Façana Mediterrània i encara falta confirmar si aquest nou patró atmosfèric portarà pluges cap al nostre territori. Ara mateix comença a vores cada vegada més inestabilitat als models i per tant no descartaria unes Pasqües mogudes alguns sectors de la península sobretot la part més oriental, però inclús a partir de dimarts ja es veuen signes d’inestabilitat alguns punts del Mediterrani. Per tant com sempre molta atenció a les següents previsions i com m’agradade nou repetir,SEGUIMEEEEEEEENT.

A partir de hui totes les meues previsions aniran dedicades a Isac. Força Isac❤️❤️❤️❤️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando