Per Nando

28/03/2023

Es confirmen les tend猫ncies de canvis pr貌xima setmana馃數馃數馃對鉀堬笍馃導

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Desastre descomunal el que podem dir de l’incendi de l’Alt Millars que crema sense control des del passat dijous i que ahir deixava imatges impactants com les flames que van revifar i s’acostaven a la poblaci贸 de Montan, una poblaci贸 molt tranquil路la i on em vaig quedar fa 2 estius en vacances., molt d’脿nims a tots els seus habitants i en general a tota la gent que est脿 patint la destrucci贸 d’aquest incendi. Hui milloren les condicions meteorol貌giques i bufa i bufar脿 la brisa durant tot el dia, vent fluix i amb m茅s humitat i per tant esperem que per fi hui dimarts es puguen fer amb ell. Com veieu al sat猫l路lit per en猫sim dia tenim tranquil路litat absoluta al cel i aix铆 seguirem durant tota la setmana.

ATENCI脫 DIJOUS I DIVENDRES A LES TEMPERATURES, CALOOOOOOR馃サ馃サ馃サ馃サ馃サ

ANOMALIES A 850HPA

VENT EN SUPERF脥CIE

Hui com hem dit abans baixen les聽temperatures respecte聽ahir, per貌 a partir de dem脿 comencem de nou a pujar. Atenci贸!!! Dijous i divendres, perqu猫 amb l’entrada del ponent i l’aire c脿lid que ens afectar脿, far脿 que les m脿ximes tornen a pujar de valent i s’enfilaran en valors de 30-35 掳C a bona part del territori, de nou dies聽esgotadors聽i perillosos per als incendis forestals. MOLTA CURA.

LES TEND脠NCIES VEUEN CANVIS A PARTIR DE DIUMENGE 馃數馃數

Quasi que ja podem avan莽ar que a partir de diumenge baixaran de manera important les temperatures, deixant valors incl煤s m茅s freds per a l’猫poca al nostre territori, tot sembla que per fi durant tota la propera setmana no far脿 tanta calor i per fi podrem respirar un poc.

I eixe canvi de tend猫ncia amb setmana Pasquera m茅s freda, ser脿 gr脿cies a un canvi de patr贸 atmosf猫ric que far脿 que les altes pressions circulen m茅s al nord d’Europa, ac铆 eixe moviment far脿 que la massa d’aire c脿lida que ens est脿 afectant fins ara siga renovada per una massa m茅s freda del nord d’Europa. A m茅s per a la pr貌xima setmana聽creixer脿聽m茅s la possibilitat聽que聽les Borrasques puguen circular m茅s a prop de la聽pen铆nsula Ib猫rica聽i per tant complicar les Pasq眉es en alguns sectors del territori peninsular. Arribaran les pluges a la Fa莽ana Mediterr脿nia? Ho seguirem i no dubteu que sereu els primers en saber-ho鉀堬笍馃導馃對鉀堬笍馃導馃對鉀堬笍馃導

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando