Per Nando

27/03/2023

Atenció!!!Setmana d’estiu amb molta calor, canvis setmana de Pasqües 🔥🔥🥵⛈️🌧🌦

Destacades, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Continuem pendents de l’incendi que porta 4 dies cremant i ja porten unes 4000 hectàrees a la comarca de l’Alt Millars, esperem que no tarden massa en extingir-lo perquè açò és un desastre natural impressionant i la major preocupació era que eixe foc no traspassara a la serra d’Espadà. Bé mirem al satèl·lit i de nou trobem la façana Mediterrània lliure de núvols i pràcticament tot el territori peninsular i així continuarà durant tota la jornada.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR

Font Avamet

De nou ahir temperatures màximes molt altes les que es van donar al nostre territori amb valors que vam superar els 30 °C com és el cas dels quasi 33 °C d’Oriola o Crevillent, 31,7 °C a Bigastre o eixos valors rondant els 30 °C a diverses poblacions com Almenara, Elx, Onda, Oliva, Xixona, Almàssera, Callosa d’en Sarrià, Pedreguer, València o Alacant. Hui les temperatures baixen, però poc durarà l’alegria en la casa del pobre.

MOLTA CALOR A PARTIR DE DIMECRES 🔥🥵🔥🥵🔥🥵🔥🥵

Molta atenció a partir de dimecres on de nou una massa d’aire càlida i l’entrada del vent de ponent farà que es disparen les màximes. Atenció a dijous i divendres perquè el vent de ponent bufarà moderat i les màximes a bona part del territori Valencià assoliran valors entre 30-35 °C. De nou situació crítica per als incendis forestals i dia de ple estiu per a que ho disfrutem a tots els que l’odiem.

CANVIS DE PATRÓ PRÒXIMA SETMANA

Sembla que a partir de la pròxima setmana comença a vores un canvi de patró atmosfèric amb altes pressions que es volen situar més al nord d’Europa, per tant amb eixa situació la probabilitat que les Borrasques puguen circular més al sud i afectar la façana Mediterrània creix de cara a Pasqua. Caldrà seguir els models esta setmana per vore si van mostrant algun episodi més inestable de cara eixes dates, de moment no es veu, però com dic cal esperar per a vore el moviment dels grans centres d’acció i com queden tants dies també poder afinar cap a una previsió més exacta en eixes dates on la gent s’organitza unes mini vacances. Anem informant.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando