Per Nando

25/03/2023

Calor i calor, estem a l’estiu o a la primavera?🔥🔥🔥🔥🥵🥵🥵🥵🥵🥵

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Segon dia consecutiu on estem pendents dels incendis al territori Valencià i és que anit a última hora es produïen 2 focus entre Biar i Castalla, però segons les últimes informacions la ràpida intervenció dels medis terrestres extingien el primer conat i l’altre es donava per controlat. De moment l’incendi de Vilanova de Viver continua avançant per l’Alt Millars i segons les últimes actualitzacions ha cremat el barranc de la Maimona un dels llocs més espectaculars de Montanejos, però almenys no ha passat fins la serra d’Espadà i esperem que hui es puguen fer amb ell, perquè si hui no s’aconsegueix demà serà un autèntic problema. Bé mirem satèl·lit i de nou la façana Mediterrània es troba lliure de nuvolositat, continuem amb oratge Anticiclònic que fa que les pluges es concentren a països de més al nord d’Europa.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR

Font Avamet

Finalment ahir les màximes es van quedar tocant els 30 °C a molts observatoris i la veritat esperava valors més alts pel baix segura on finalment el valor màxim es va quedar a la població d’Oriola amb 30,1 °C, però moltes poblacions es van quedar entre 29-30 °C com Vilallonga, Alzira, Sumacàrcer, Canals, Xixona, Alzira, Cotes, València, Alzira o Pego.

DEMÀ LA CALOR APRETARA NOVAMENT

Hui les temperatures ens donen un respir, però de nou demà el vent de ponent tornarà a guanyar força i bufarà amb ràfegues entre 40/50 km al sud del territori Valencià, però a la província de Castelló i interior de Tarragona i Barcelona aquest vent podrà bufar amb ratxes superiors als 70-90km. Atenció de nou a les temperatures amb valors entre 26-30°C a tota la Façana Mediterrània i les Illes Balears i que inclús podran superar els 30°C al territori Valencià sobretot al sud d’Alacant. Per tant esperem que hui es puguen fer amb l’incendi, perquè demà tindrem una situació crítica amb vent de ponent, humitat relativa baixa i molta calor, per tant ja sabeu que demà queda prohibit fer foc a la muntanya.

SETMANA PRÒXIMA MOLTA CALOR🔥🔥🥵

Dilluns ens entrarà una massa d’aire més freda que normalitzarà les temperatures, però de nou a partir de dimarts/dimecres avançarà una massa d’aire més càlida des de el nord d’Àfrica cara la península i farà enfilar-se les temperatures novament amb valors anormalment càlids per a l’època. Cara la setmana Pasquera la situació podria canviar, però queda massa i no està gens clar. El que sí que està clar és la calor que ens està afectant i açò és massa i inaguantable per als que odiem les temperatures altes que sembla que enguany tornarà a fer-se molt llarg.

Imatge de Paula, incendi vist desde Barraques.
Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando