Per Nando

24/03/2023

Atenci贸 al incendis!!! Hui el vent, la calor i la humitat seran els protagonistes 馃敟馃敟馃敟馃敟

M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Situaci贸 d’angoixa i tristesa la que es va donar ahir al territori Valenci脿 amb la propagaci贸 molt r脿pida d’un incendi a la comarca de l’Alt Millars i que incl煤s tamb茅 afectava Terol. Poblacions com Montanejos,FuentelaReina,聽Los聽Calpes,聽 Los聽Cantos, La聽Monzona聽i La Pobla d’Arenos聽i incl煤s聽Olba聽a la prov铆ncia de Terol varen ser els afectats amb m茅s de 600 desallotjaments i m茅s de 1000 hect脿rees cremades. Des d’anit no tenim cap informaci贸 m茅s i sols sabem que ara mateixa estan treballant els聽medis聽terrestres i en un no res tornaran a incorporar-se els mitjans aeris. B茅 com veieu al sat猫l路lit ara mateixa tan sols tenim una mica de nuvolositat a l’interior de la prov铆ncia de Castell贸 i interior nord de Val猫ncia.

TEMPERATURES M脌XIMES AHIR

Ahir va ser un dia de molta calor al nostre territori per a ser mar莽 i tenim estacions que incl煤s varen aplegar als 30鈥癈 com 茅s el cas de Canals, X脿tiva, Anna, Sumac脿rcer i molt proper als 30鈥癈 es varen quedar La Pobla Llarga, Xella. El Genov猫s, Cotes i Aielo de Malferit. Les temperatures m脿ximes en el lloc de l’incendi varen oscil路lar entre els 25-27鈥癈 que junt amb la humitat i el vent del sud varen propagar l’incendi r脿pidament.

HUI M脡S CALOR ENCARA I ATENCI脫 AL VENT馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟

TEMPERATURES PREVISTES

VENT PREVIST

La situaci贸 d’aquest mat铆 quant al vent al lloc de l’incendi 茅s prou tranqui-la, per貌 de cara a migdia el vent de ponent mour脿 per l’Alt Millars i podr脿 bufar amb r脿fegues entre 30/40 km, a m茅s hui ser脿 un dia calor贸s i per aquella zona les m脿ximes podran arribar fins als 25/28 掳C amb una humitat relativament baixa a causa del ponent. Atenci贸 a les m脿ximes tamb茅 a la resta del territori i sobretot l’Horta, Les Riberes, La Safor i la Marina perqu猫 de nou tindrem poblacions que tocaran els 30鈥癈 I sobretot el Baix Segura on incl煤s podran aplegar als 35鈥癈 de m脿xima. Com dic molta precauci贸 amb els incendis forestals perqu猫 hui ser脿 un dia cr铆tic.

CAP DE SETMANA I INICIS DE LA PR脪XIMA SETMANA 馃敟鈽锔忊榾锔忊榾锔忊榾锔忊榾锔忊榾锔忊榾锔

Dem脿 baixaran de nou les temperatures, per貌 atenci贸 de nou al diumenge perqu猫 el vent de ponent tornar脿 a enfilar eixes temperatures per damunt dels 30鈥癈, per貌 de nou dilluns patirem una baixada dr脿stica amb l’entrada d’una massa d’aire m茅s freda que deixar脿 unes m脿ximes m茅s suaus d’uns 20鈥癈 de manera generalitzada. Tot aix貌 vindr脿 acompanyat d’oratge estable i sense precipitacions.

ATENCI脫 NOVAMENT A LA CALOR DE CARA MITJANS-FINALS PR脪XIMA SETMANA 馃敟馃敟

Per貌 la calor no ens abandonar脿 i la pr貌xima setmana i abans que acabe el mes tornaran a enfilar-se els term貌metres per damunt dels聽30鈥癈, de nou una massa c脿lida ens portar脿 temperatures d’estiu, unes temperatures anormalment c脿lides per a l’猫poca i que en fan pensar que el canvi clim脿tic cada vegada allarga m茅s eixa calor per les nostres latituds. De moment hui a聽Meteopoble聽estem molt pendents de l’incendi i hui聽茅s聽la nostra primera prioritat informativa e per tant tota la informaci贸 que ens vaja arribant聽l’anirem聽traslladant puntualment. 脌nims a tots!!!

Imatge d’Andrea en Pobla d’ Arenos ahir鈽濓笍鈽濓笍

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando