Per Nando

23/03/2023

Demà les màximes podran aplegar fins els 35°C😱😱😱😱😱😱😱

Meteo

Destacats

Bon dia!!!! Dijous 23 de març i per enèsim dia consecutiu parlem d’estabilitat cap a les nostres latituds. Com tots els dies mirem al satèl·lit i quan són les 6 de la matinada veiem alguns núvols sense cap importància per la zona nord-est de Catalunya i per l’interior de la província de Castelló, però hui de nou el sol serà l’autèntic protagonista de la jornada i les temperatures màximes hui ja fregaran els 30 °C a les comarques més centrals i del sud del territori Valencià.

ATENCIÓ DEMÀ MÀXIMES PODRAN TOCAR ELS 35°C🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵🥵

Demà també serà un dia de forta calor. Atenció a la comarca del Baix Segura on tindrem màximes que es podran enfilar vora els 35 °C, també comarques com l’Horta, les dos Riberes, la Safor, la Marina i la Vall d’Albaida les màximes aplegaran o superaran els 30 °C. Aleshores demà serà un dia d’autèntic estiu fruit d’eixe ponent que incidirà en estes comarques i que podríem tindre una excepció a comarques com la Plana Baixa on les màximes inclús podran quedar-se al voltant dels 20 °C a causa de l’entrada de la brisa.

CAP DE SETMANA DE CALOR, PERÒ BAIXADA DE TERMÒMETRES DILLUNS

Dissabte baixaran les temperatures màximes fins a situar-se al voltant dels 25 °C de manera general, recordeu també que dissabte a la nit hi ha canvi d’hora i quan siguen les 2 de la matinada caldrà avançar una hora a les manilles del rellotge. Diumenge de nou el vent de ponent que bufarà moderat o fort per l’interior del territori farà pujar les màximes al voltant dels 30 °C, però de nou dilluns baixaran amb una massa d’aire més freda que ens entrada pel nord i deixarà màximes al voltant dels 20 °C. Tot açò vindrà acompanyat d’oratge estable que continuarà també tota la pròxima setmana.

SEGUIMENT SETMANA PASQUA ⛈️⛈️⛈️⛈️

Tots pendents de les Pasqües 2023, sabeu que encara queda molt i des de Meteopoble recalquem que estes tendències encara no són gens fiables, però el model Americà continua insistint en un canvi de patró atmosfèric amb la possibilitat que la zona del nord d’Europa poguera vores afectada per un potent Anticicló que podria portar llevant, més fred i inclús inestabilitat a tota la Façana Mediterrània. Situació que caldrà seguir durant la pròxima setmana perquè si els models continuen mostrant aquesta opció la probabilitat que tinga’m unes Pasqües inestables pujarà prou. Per tant atents a les diferents informacions del dia a dia de la plataforma Meteopoble, Nando.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando