Per Nando

22/03/2023

Muntanya russa de temperatures i seguiment tendències pasqua ⛈️☔️⛅️🌤

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 22 de març i de nou mirem el satèl·lit i de nou trobem l’aspecte del cel lliure de nuvolositat al nostre territori, però veiem com guaita un front pel nord-oest peninsular que a nosaltres pràcticament ni ens afectarà. Hui per a variar continuarem amb oratge estable I amb temperatures que encara es mantindran amb valors màxims molt paregut als d’ahir, unes màximes entre 24/26 °C a les comarques més centrals i del sud del territori Valencià.

DEMÀ PUJADA DE TERMÒMETRES 🥵🥵🥵

TEMPERATURES A 850HPA

TEMPERATURA SUPERFÍCIE

Com veieu als mapes en altura i superfície demà les temperatures pujaran respecte als valors que es donaran el dia de hui i podrem tindre observatoris on superarem els 30 °C. Els valors màxims es donaran com de costum a comarques de la Diània i del sud d’Alacant i de nou el divendres continuaran amb valors que tornaran a apropar-se o superar els 30 °C. De nou l’estabilitat continuarà afectant tot el territori Valencià.

PRÒXIMA SETMANA DE FRESCOR I DE MOLTA CALOR🥶🥵🥶🥵🥶🥵🥶🙈🙈🙈🙈

MAPA 850HPA DILLUNS

TENDÈNCIA TEMPERATURES 850HPA A PARTIR DEL PRÒXIM DIMECRES.

I la pròxima setmana tindrem una pujada i baixada de termòmetres prou destacable. Segons els mapes actuals el pròxim dilluns patirem una davallada de temperatures que podrà deixar els valors màxims per davall dels 20 °C a tot el territori Valencià, però no ens podrem refiar perquè de nou de cara a mitjans setmana les temperatures se n’aniran enfilant cap amunt novament tot això acompanyat sempre d’estabilitat atmosfèrica al nostre territori i sense pluges a la vista.

TENDÈNCIES PASQUA

Les tendències per a la setmana Pasqüera continuen veient un possible canvi de patró atmosfèric i que podrà portar fred i inestabilitat a la península, inclús a la Façana Mediterrània. Com he dit vàries vegades aquestes tendències encara són molt remotes perquè parlem de més de 10 dies, per tant caldrà seguir-ho els pròxims dies per anar veient si finalment les Pasqües del 2023 acaben sent inestables cap a les nostres latituds, però el model Americà continua veient un moviment de peces que a mi personalment m’agrada perquè puga consolidar-se una situació inestable. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando