Per Nando

21/03/2023

I ara? Com serà l’oratge a Pasqües?☀️🌤⛅️🌩⛈️⛈️⛈️☔️☔️

Meteo

Destacats

Bon dia, 21 de març i ja estem oficialment a la primavera. Si mirem al satèl·lit poc núvol tenim en general a la península Ibèrica i alguns intervals sense més importància al nostre territori.

QUE ENS DEPARARA LA SETMANA?

Aquesta setmana igual que la pròxima només es veu estabilitat atmosfèrica i temperatures que a poc a poc aniran enfilant-se cap amunt i a partir de dijous superarem els 30 °C a les comarques més centrals del territori Valencià. Tot això fruit d’una massa més càlida que se’ns tirarà al damunt. Com he dit no veiem canvis amb pluges en almenys 10/15 dies.

TENDÈNCIES PASQUA ( CIÈNCIA FICCIÓ )

Si mirem més enllà, sí que veiem amb el model Americà i de cara la setmana santa que la situació meteorològica podria complicar-se amb un canvi de patró atmosfèric que tallaria el bloqueig que tenim ara i que impedeix que les Borrasques puguen circular per les nostres latituds. Però la tendència que estic dient ara és tan remota i pràcticament de ciència-ficció, tot perquè queden 15 dies i això en el món de la Meteorologia és jugar a endevinar, per això sempre recalquem tant, que les previsions a més de 15 dies o un any com fan alguns vidents són pures invencions que no tenen cap fonament creïble en el món de la ciència. De totes maneres a partir de hui anirem seguint l’oratge que puga fer a Pasqua i intentarem esbrinar que van dient els diferents models meteorològics.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando