Per Nando

20/03/2023

Hui comença la primavera 🌦⛈️🌩⛅️🌤☀️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Hui comença la primavera i ho farà a les 22:24 hores de la nit i durarà fins al dimecres 21 de juny que començarà l’estiu. Doncs bé, comença la primavera i ho fa amb tranquil·litat absoluta. Ahir finalment no es van produir eixes tempestes al nostre territori i va ser un dia del pare amb tranquil·litat meteorològica, una tranquil·litat que fa setmanes que tinguem a la Façana Mediterrània fruit de la configuració atmosfèrica que patim i que fa que les Borrasques circulen més al nord dels nostres interessos.

NO VEIEM CANVIS

No es veuen canvis ni a curt ni a llarg termini que ens puga fer parlar que ens ve una situació de pluges generals cap a les nostres terres, la situació de zonal és ben forta i per tant difícil de trencar i almenys estarem 10/15 dies més on regnara el bon oratge cap al nostre territori. Tan sols hem de destacar que el pròxim dijous remuntaran de nou les temperatures màximes i podran acostar-se novament als 30 °C. Fins demà.

Muntanya del cavall (Serra Calderona) imatge d’Amparo☝️☝️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando