Per Nando

18/03/2023

ATENCIÓ!!! Hui i demà ruixats i tempestes 🌦🌦🌦🌦⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 18 de març i només ens alcem veiem nuvolositat que és prou abundant per l’interior del territori Valencià, però és nuvolositat que no porta precipitacions associades. Això si entre hui de vesprada i demà creixerà la inestabilitat com ara vorem.

AIRE FRED EN ALÇADA

Entre hui i demà ens creuarà una vaguada que farà que la inestabilitat de cara la vesprada siga més notòria sobretot per l’interior del territori Valencià. Amb eixe aire fred en altura ajuda que els núvols d’evolució tinguen creixement vertical prou significatiu per a poder produir estos ruixats que esperem entre hui i demà.

MAPA SIMBOLS HUI

Per tant hui matí amb intervals de núvols I que de cara la vesprada aniran a més, estos ruixats tan sols afectaran l’interior de Castelló i algun punt de les muntanyes d’Alacant. El vent bufarà fluix i variable i les temperatures es quedaran al voltant dels 20 °C a la costa i entre 12-18 °C per l’interior.

MAPA SIMBOLS DEMÀ DIA DE LA CREMÀ

Demà dia de Sant Josep, tindrem més aire fred en altura i per tant la inestabilitat pot ser una mica més acusada. Pel matí tindrem intervals de núvols al nostre territori sense més transcendència, serà a partir de la vesprada quan cresquen núvols d’evolució per l’interior de la província de València i nord de la província d’Alacant i que podran deixar alguns ruixats que inclús podran vindre acompanyats de tempestes. Aquestes precipitacions no arribaran a la costa i per tant » LA CREMÀ » es podrà fer en tota normalitat. El vent bufarà fluix i variable i les temperatures màximes baixaran un poc i difícilment aplegaran als 20 °C a la costa.

CALOR DE NOU LA LA PRÒXIMA SETMANA

A partir del dilluns torna l’estabilitat al nostre territori, però observem que la calor amb màximes properes als 30 °C la tenim de nou ben a prop. Si es fixeu de cara dijous una massa d’aire càlid des de el nord d’Àfrica ens tornarà a afectar de cara mitjans de la pròxima setmana deixant temperatures de nou per damunt dels valors normals per a l’època.

Per tant ara cal seguir els ruixats i les tempestes de demà i la calor per a la pròxima setmana. Demà no farem previsions o si la fem serà de vesprada, però estarem pendents del creixement de les tempestes i informarem. Seguimeeeeeeent 🌩⛅️🌦⛈️🌩⛅️🌦⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando