Per Nando

17/03/2023

Alguns ruixats demà i diumenge ( dia de Sant Josep)☔️☔️☔️☔️🌦🌦🌦🌦

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 17 de març del 2023 i com és costum mirem el satèl·lit i hui sí que tinguem més nuvolositat per l’interior del territori Valencià i que avança cap a nosaltres, però serà nuvolositat que a penes taparà el sol i que no esperem que deixe cap gota o com a molt algun ruixat dispers per l’interior de Castelló.

TEMPERATURES FRESQUETES A ESTES HORES

Font Avamet

Quan són les 5:30 del matí trobem temperatures fresquetes o inclús fa fred en punts del nostre territori, però com veieu al llarg de la nostra geografia les temperatures varien molt. A la província de Castelló les mínimes es queden per sota dels 10 °C llevat de la zona més litoral, però destaquem ara mateix valor de 13 °C a Sorita a la comarca dels Ports que a causa de la nuvolositat la  mínima no ha baixat tant. Tinguem algunes gelades dèbils com és el cas del Toro, Xodos, Bocairent o Xixona i després a les comarques centrals com la Vall d’Albaida, La Costera, Les dos Riberes o inclús l’Horta les temperatures mínimes oscil·len entre els 10/13 °C.

ALGUNS RUIXATS DEMÀ I DIUMENGE 🌦🌦🌦

Bé, demà i diumenge ens creuarà una vaguada que deixarà ruixats. Matins tranquils, però de vesprada creixeran núvols d’evolució que demà podran deixar algunes precipitacions que no descartem puguen vindre acompanyats de tempesta i que afectaran sobretot la província de Castelló i les muntanyes del nord d’Alacant. Diumenge repetició de la jugada que demà vorem amb els models mesoescalars quines seran les zones amb més probabilitat, però vos repetisc que seran coses disperses que no esperem que deslluïsquen els actes principals de la Magdalena i les Falles.

PRÒXIMA SETMANA SENSE MASSA CANVIS

La pròxima setmana tindrem estabilitat atmosfèrica i la situació meteorològica no variarà massa i serà molt pareguda a la que estem tenint aquesta setmana. Temperatures molt paregudes que inclús podrien pujar allà dimecres o dijous, però de nou el proper cap de setmana baixarien amb una nova vaguada que de nou podrà portar més inestabilitat cap al dissabte 25 de març, situació que anirem definint de cara la propera setmana. Ara toca disfrutar del cap de setmana festiu i donar l’enhorabona a tots els Fallers i Magdaleners, perquè sé que em seguiu molt i sobretot a la Falla Exposició-Micer Mascó per eixe primer premi en la secció especial. ENHORABONA.💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando