meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

16/03/2023

Continuem amb configuraci贸 de ponent 馃尋馃尋馃尋馃尋馃對馃對馃對馃對馃對

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dijous 16 de mar莽 i de nou mirem el sat猫l路lit i la tranquil路litat 茅s absoluta a tota la Fa莽ana Mediterr脿nia,聽a l’estar聽el vent en calma i el cel ras tenim algunes gelades d猫bils que聽a penes聽deixen valors negatius entre -1/-2 掳C a Bocairent, Ares del Maestrat o El Toro, per貌 en general la nit ha estat fresqueta a tot el territori a comparaci贸 de les passades jornades.

CONTINUEM AMB CONFIGURACI脫 DE PONENT

Durant el cap de setmana l’oratge s’embrutara un poquet amb una聽vaguada聽que deixar脿 m茅s nuvolositat i alguns ruixats poc importants que no deslluiran la festa de Falles i Magdalena. Per貌 茅s que la pr貌xima setmana tindrem una configuraci贸 calcada a la de les 煤ltimes setmanes amb borrasques circulant pel ponent peninsular que ac铆 d’arribar algun front ser脿 desgastat i amb poca precipitaci贸. Continuem esperant una situaci贸 de pluges favorable al nostre territori, perqu猫 ens anem acostant a l’estiu i si no plou ho passarem malament. Fins dem脿.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dimarts 26 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando