Per Nando

16/03/2023

Continuem amb configuració de ponent 🌤🌤🌤🌤🌦🌦🌦🌦🌦

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dijous 16 de març i de nou mirem el satèl·lit i la tranquil·litat és absoluta a tota la Façana Mediterrània, a l’estar el vent en calma i el cel ras tenim algunes gelades dèbils que a penes deixen valors negatius entre -1/-2 °C a Bocairent, Ares del Maestrat o El Toro, però en general la nit ha estat fresqueta a tot el territori a comparació de les passades jornades.

CONTINUEM AMB CONFIGURACIÓ DE PONENT

Durant el cap de setmana l’oratge s’embrutara un poquet amb una vaguada que deixarà més nuvolositat i alguns ruixats poc importants que no deslluiran la festa de Falles i Magdalena. Però és que la pròxima setmana tindrem una configuració calcada a la de les últimes setmanes amb borrasques circulant pel ponent peninsular que ací d’arribar algun front serà desgastat i amb poca precipitació. Continuem esperant una situació de pluges favorable al nostre territori, perquè ens anem acostant a l’estiu i si no plou ho passarem malament. Fins demà.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando