meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

15/03/2023

L’oratge falles i Magdalena: fresquet i amb alguns ruixats 🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦🌦

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 15 de març i de nou ens alcem amb poca nuvolositat al nostre territori, situació d’estabilitat que va allargant-se en el dia a dia i que es resisteix a quallar algun episodi important de precipitacions per les nostres llars.

VENT ÚLTIMES HORES

Font Avamet

El vent de mestral o ponent te tendència amainar a partir de hui, però encara ahir les ràfegues van ser molt fortes en punts del nord del territori, especialment en punts de l’interior de la província de Castelló. Destaquem els 100 km/h de Catí, 93 km/h a Xodos, 92 km/h de Rossell o els 90 km/h d’Aiora, Xert o la Torre d’en Besora, a la província d’Alacant destaquem els 93 km/h de Xixona (Castell) o els 92 km/h d’Alcoi a la Font Roja.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR

Font Avamet

Encara que ahir les màximes varen baixar de manera general encara vàrem trobar màximes de més de 26 graus a causa del vent de ponent que va bufar encara pel litoral. Destaquem els més de 26 °C de Paterna, València, Benaguasil, Manises o Aldaia, vora 25 °C a poblacions la Vila Joiosa, Torrent, Callosa d’en Sarrià, Torrent, Quart de Poblet, Burjassot, Sumacàrcer, Oriola o Alzira. Hui també baixaran a la zona litoral perquè el vent de ponent té tendència amainar definitivament.

FARÀ FRED I PLOURA ELS DIES PRINCIPALS DE FALLES I MAGDALENA?

Les temperatures a partir de la baixada de hui es mantindran prou discretes i que no sobrepassaran els 25 de màxima a cap indret del territori Valencià. De cara el pròxim cap de setmana una nova entrada d’aire fred farà encara baixar més les màximes. Per tant el diumenge dia 19 dia de Sant Josep i de la cremà les màximes encarà és ressentiran un poc més i difícilment sobrepassaran els 20 °C a cap població del territori Valencià.

Valencians i Castellonencs tranquil·litat perquè tan sols ens creuarà un front el pròxim dissabte que deixarà 4 gotes mal comptades i de manera molt dispersa al nostre territori, no plourà a tots els llocs i on ho faça difícilment banyarà el carrer. I és que amb fronts de ponent poc cal esperar.

PER A QUAN CANVIS IMPORTANTS?

Sense canvis importants també per a la propera setmana on de nou de cara dimecres/dijous les temperatures màximes podrien tornar a pujar per damunt dels 25 °C a les comarques més centrals fruit de l’entrada d’una massa d’aire més càlida. Continuarem la pròxima setmana amb una configuració de ponent que seguirà deixant precipitacions a l’oest de la península mentre que a casa nostra aquests fronts arribaran molt desgastats. No es veu cap situació de pluges rellevants ni a curt ni a llarg termini i per tant haurem d’esperar a l’abril per vore com es comporta quant a precipitacions a la Façana Mediterrània.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

Dimecres 27 | setembre | 2023
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando