Per Nando

15/03/2023

L’oratge falles i Magdalena: fresquet i amb alguns ruixats 馃對馃對馃對馃對馃對馃對馃對馃對馃對馃對馃對馃對

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 15 de mar莽 i de nou ens alcem amb poca nuvolositat al nostre territori, situaci贸 d’estabilitat que va allargant-se en el dia a dia i que es resisteix a quallar algun episodi important de precipitacions per les nostres llars.

VENT 脷LTIMES HORES

Font Avamet

El vent de mestral o ponent te tend猫ncia amainar a partir de hui, per貌 encara ahir les r脿fegues van ser molt fortes en punts del nord del territori, especialment en punts de l’interior de la prov铆ncia de Castell贸. Destaquem els 100 km/h de Cat铆, 93 km/h a Xodos, 92 km/h de Rossell o els 90 km/h d’Aiora, Xert o la Torre d’en Besora, a la prov铆ncia d’Alacant destaquem els 93 km/h de Xixona (Castell) o els 92 km/h d’Alcoi a la Font Roja.

TEMPERATURES M脌XIMES AHIR

Font Avamet

Encara que ahir les m脿ximes varen baixar de manera general encara v脿rem trobar m脿ximes de m茅s de 26 graus a causa del vent de ponent que va bufar encara pel litoral. Destaquem els m茅s de 26鈥癈 de Paterna, Val猫ncia, Benaguasil, Manises o Aldaia, vora 25 掳C a poblacions la Vila Joiosa, Torrent, Callosa d’en Sarri脿, Torrent, Quart de Poblet, Burjassot, Sumac脿rcer, Oriola o Alzira. Hui tamb茅 baixaran a la zona litoral perqu猫 el vent de ponent t茅 tend猫ncia amainar definitivament.

FAR脌 FRED I PLOURA ELS DIES PRINCIPALS DE FALLES I MAGDALENA?

Les temperatures a partir de la baixada de hui聽es聽mantindran prou discretes i que no sobrepassaran els 25 de m脿xima a cap indret del territori Valenci脿. De cara el pr貌xim cap de setmana una nova entrada d’aire fred far脿 encara baixar m茅s les m脿ximes. Per tant el diumenge dia 19聽dia聽de Sant Josep i de la聽crem脿聽les m脿ximes encar脿聽茅s聽ressentiran聽un poc m茅s i dif铆cilment sobrepassaran els聽20鈥癈聽a cap poblaci贸 del territori Valenci脿.

Valencians i Castellonencs tranquil路litat perqu猫 tan sols ens creuar脿 un front el pr貌xim dissabte que deixar脿 4 gotes mal comptades i de manera molt dispersa al nostre territori, no plour脿 a tots els llocs i on ho fa莽a dif铆cilment banyar脿 el carrer. I 茅s que amb fronts de ponent poc cal esperar.

PER A QUAN CANVIS IMPORTANTS?

Sense canvis importants tamb茅 per a la propera setmana on de nou de cara dimecres/dijous les temperatures m脿ximes podrien tornar a pujar per damunt dels 25鈥癈 a les comarques m茅s centrals fruit de l’entrada d’una massa d’aire m茅s c脿lida. Continuarem la pr貌xima setmana amb una configuraci贸 de ponent que seguir脿 deixant precipitacions a l’oest de la pen铆nsula mentre que a casa nostra aquests fronts arribaran molt desgastats. No es veu cap situaci贸 de pluges rellevants ni a curt ni a llarg termini i per tant haurem d’esperar a l’abril per vore com es comporta quant a precipitacions a la Fa莽ana Mediterr脿nia.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando